23948sdkhjf

Scanpan: først og bedst med innovative pander og gryder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Dette indhold er sponsoreret.

Du har sandsynligvis selv et eller flere af de populære non stick-produkter blandt dit køkkengrej hjemme hos dig, og sådan er det i mange danske og udenlandske hjem. Non stick-teknologien er kommet for at blive, og da den først blev introduceret og taget i brug i de gængse hjem var det ren køkkeninnovation. Non stick-overfladen gør det langt nemmere at tilberede mad, uden at den brænder på, men samtidig er det en hel del nemmere at rengøre sine køkkenredskaber, når de har den populære non stick-belægning.

De første produkter er hverken gode for vores miljø eller helbred, og derfor kom det danske Scanpan med det første miljørigtige og ufarlige non stick køkkengrej, som vi kender og værdsætter i dag. Herunder kan du læse mere om non stick-teknologiens fordele i køkkenet. 

Dansk kvalitet i verdensklasse 

Scanpan kan godt tillade sig at være stolte af det produkt, de var først ude med i det populære non stick-sortiment, som vandt frem for efterhånden flere år tilbage. At nytænkning og teknologi også vinder indpas i køkkenet er et billede på, at innovative redskaber spiller en fortsat større rolle i vi menneskers hverdag.

Da Scanpan kom frem med de miljørigtige og helt uskadelige udgaver af non stick-overfladen på både gryder og pander, var de de første med et produkt, som ikke indeholder de farlige PFOA. PFOA er et flourstof, som blandt andet er mistænkt for at være hormonforstyrrende udover dets skadelig påvirkning af miljøet. Scanpans innovative belægning er derimod både testet og kvalitetssikret, og den tåler både komfur, ovn og grill, hvilket gør den særligt populær i de fleste almindelige hjem. 


Non stick samler flere kvaliteter i samme funktion 

Den særligt udviklede belægning på Scanpans produkter såsom gryder og pander kombinerer flere fordele ved madlavning i én og samme funktion. For det første er non stick- teknologien blevet berygtet for dens teknologi, som sikrer, at maden ikke brænder på. Derfor er det selvsagt en hel del nemmere at rengøre produkterne efter brug, fordi du ikke længere behøver at gribe til hårde rengøringsmidler eller at tage ødelæggende skuresvampe i brug for at komme i bund med madresterne.

Sidst men ikke mindst tilføjer non stick-belægningen endnu en fordel i madlavningen, idet den glatte overflade medfører, at du uden problemer kan spare på fedtstoffet, når du laver mad med Scanpans køkkengrej. Udover at gøre madlavningen nemmere, bliver det tilmed sjovere og sundere med non stick-belægningen, og det er derfor svært at komme med en velbegrundet kritik af Scanpans banebrydende innovation. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063