23948sdkhjf

Online-butik for maskinsikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schmersal Danmark A/S

Få enkel adgang til dine sikkerhedskomponenter fra Schmersal via vores nye webshop

Schmersal-gruppen tilbyder nu sine kunder i Danmark en ny webbutik til komponenter inden for funktionel maskinsikkerhed. Virksomheden har koblet sit kendte og omfattende online-katalog med en automatiseret bestillings- og forsendelsesproces, og dermed skabt et sikkert og enkelt indkøbsværktøj, som kunderne har adgang til 24 timer i døgnet,  7 dage om ugen efter tilmeldingen.

 Via den nye Schmersal-webbutik kan der direkte bestilles omkring 6.000 sikkerheds- og automatiseringsprodukter - fra den enkle elektromekaniske sikkerhedsafbryder og programmerbare sikkerhedsstyringer til software.

For hvert produkt er der desuden adgang til aktuelle, omfattende produktoplysninger, som kan hentes til enhver tid. Også brugsanvisninger og certifikater til komponenterne samt mange andre dokumenter er tilgængelig til at downloade.

 Efter vellykket tilmelding viser Schmersal-webbutikken priserne. Også leveringstiderne til de ønskede produkter er anført, og kunden kan vælge mellem forskellige betalingsmetoder. Anvendelsen af bestillingsfunktionen i Schmersal-webbutikken er selvforklarende og brugervenlig.

 Schmersals nye online-indkøbsværktøj er i første omgang tilgængeligt for kunder i Danmark, Sverige, Norge, Holland og Tyskland, men skal også kunne bruges i flere lande i den nærmeste fremtid.

 "Med lanceringen af webbutikken positionerer Schmersal sig endnu engang som en innovativ, kunde- og serviceorienteret virksomhed", forklarer Leo Schytt, Salgschef hos Schmersal Danmark. "Vi ønsker at understøtte vores kunder i deres indkøbsprocesser og sørge for, at de kan få det passende Schmersal-produkt så hurtigt og let som muligt til en rimelig pris."


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schmersal Danmark A/S

Arnold Nielsens Boulevard 72-74
2650 Hvidovre
Danmark
Schmersal Danmark A/S

Send til en kollega

0.188