23948sdkhjf

Alt hos én SMT maskinleverandør

| Medlemsnyhed | Indrykket af CORE-emt A/S

Hvorfor shoppe rundt?

Vi har samlet alle SMT maskinerne, for at give dig den fulde maskinportefølje at vælge ud fra. Det har vi gjort, for at give dig et godt overblik, men også for at sikre at alle maskinerne arbejder optimalt sammen.

Når vi tilbyder alle SMT maskinerne, giver vi dig selvsagt også et større spillerum til at gøre en god handel, fordi du kan samle alle dine æg i én kurv.

 

Ude hos elektronikproducenten;
Hvornår er nye maskiner en succes?
Vi går benhårdt efter at du, som elektronikproducent, får succes med de nye maskiner og det udstyr du tilfører din produktion. Først da har vi løst vores opgave godt.

CORE-emt tilbyder et komplet maskinsortiment at finde den rette maskine iblandt. Næste fokuspunkt er træning. Træning er nemlig en vital del, når der skabes succes med nyt produktionsudstyr.
Derfor tilbyder vi naturligvis træning i at bruge de nye maskiner, for at sikre at ’best practice’ viden er tilstede i virksomheden.

Vi sælger dig altså ikke ’bare nye maskiner’, vi vejleder dig til den rette linjeløsning, inden du får en maskine tilbudt.

 

Kyndig hjælp fra service-teamet
Med nordens største in-house service-team, råder CORE-emt over en bred vifte af viden og kompetencer indenfor installation, vedligehold, reparation af SMT produktionsudstyr samt servicekontrakt besøg og support.

Vores stærke serviceorganisation har dygtige og samvittighedsfulde servicespecialister, der kører ud fra flere lokationer i Norden. CORE-emt’s service organisation har høj faglighed og vi tilbyder kyndig hjælp fra teamet.

Vi er en stærkere SMT partner grundet vores dedikerede serviceteam.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CORE-emt A/S

Vestvej 13
9600 Aars
Danmark
CORE-emt A/S

Send til en kollega

0.062