23948sdkhjf

Søger du sparring til dit arbejde med informationssikkerhed?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Hos Bureau Veritas har vi gennem mange år organiseret netværksgrupper, hvor virksomheder på tværs af brancher samles og deler inspiration og faglig sparring inden for eksempelvis kvalitetsledelse, miljøledelse og arbejdsmiljøledelse.

Og nu tilbyder vi også en netværksgruppe for dig, der søger sparring inden for informationssikkerhed, fortæller Jens Bertelsen, Lead Auditor og netværksansvarlig, i videoen til højre, hvor han afslører, hvad du kan se frem til som medlem af netværket.

Kunne det være noget for dig, har du mulighed for at få en gratis smagsprøve den 18. marts kl. 9-11, hvor vi inviterer til et uforpligtende online opstartsmøde med besøg fra Kristian Sørensen, Partner i IT ADVISORY, og Sune Dybdal, Ass. Partner i IT ADVISORY.

Som uvildig IT-rådgiver hjælper Kristian nogle af Danmarks største virksomheder med komplekse forandringer inden for IT og digital forretning, mens Sune er digital konsulent og strategisk rådgiver med ekspertise inden for adfærdsdesign og forandringsledelse.

Til opstartsmødet deler Kristian og Sune konkret viden og modeller til at gøre strategier mere effektive blandt andet via adfærdsdesign - og det er blot ét af de mange spændende oplæg, du kan se frem til som netværksmedlem, fortæller Jens Bertelsen.

Læs mere om netværket for informationssikkerhed...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062