23948sdkhjf

Forøget sikkerhed i vaccinecentre med Werma trafiklys

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Werma trafiklys koordinerer og letter adgangskontrollen i vaccinationscentre, samtidig med at CO2 trafiklys sikrer et perfekt klima i lokalerne.

 

I flere måneder har man været i fuld gang med at etablere vaccinationscentre i mange byer i hele Tyskland. Store haller, koncertsale og lignende er fyldt med boder til registrering og vaccination, stole til de ventende og forskellige informationsskilte. 

Mange vaccinationscentre er afhængige af hjælpesystemer for at sikre maksimal sikkerhed for alle tilstedeværende: For det første sikrer det ekstra SignalSET adgangskontrolsystem, at hele processen er sikker og problemfri. Det bruger visuelle signaler til tydeligt at angive, om den pågældende vaccinationskabine er optaget eller ledig. WERMAs CO2-trafiklyssignaler signalerer også, om eller hvornår det er tid til at lufte ud i rummet igen.

Sikker vaccination - ideelt uden køer

Det er vigtigt, at sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter mod coronavirusinfektioner, fortsat anvendes i alle vaccinationscentre, dvs. overholdelse af social afstand, hygiejneregler og brug af mundbind/visir. Men det er ikke nok for de ansvarlige ved distriktsvaccinationscentret i Tuttlingen, Tyskland: "Det er især vigtigt for os, at alt går så gnidningsløst som muligt", siger Bernhard Flad, tidligere borgmester og formand for den regionale sammenslutning af det tyske Røde Kors i Tuttlingen, som er delvis ansvarlig for etableringen af ​​centret. Deltagelse efter forudgående aftale har til formål at forhindre lange køer. Et andet vigtigt element for at sikre maksimal sikkerhed er WERMA SignalSET. Signallamperne, der er monteret på hver kabine, viser tydeligt, hvilken der i øjeblikket er optaget eller fri.

Flad siger: "Disse lamper fungerer som trafiklys, hvilket er forståeligt og tydeligt for alle, selv uden at være mærket: Rød betyder optaget, og grøn indikerer, at sygeplejersken i øjeblikket ikke har nogen patient og dermed er ledig"

Takket være de medfølgende fjernbetjeninger kan sygeplejersken inde i vaccinationskabinen hurtigt og let ændre farven fra rød til grøn, eller omvendt på lystårnet uden for kabinen ved et tryk på en knap.

WERMA-signallamper anvendes også allerede i vaccinationscentre i andre tyske byer som eksempelvis Duisburg og Singen.

Grønt lys - adgang tilladt

WERMA's SignalSET løsning består af et radiostyret signaltårn og en fjernbetjening. Trafiklyset er klart, let at forstå og kræver ikke forklaring. Signalerne er tydeligt synlige fra alle sider takket være 360 ​​graders belysning. Ekstremt lyse lysdioder garanterer, at de er tydeligt synlige selv i direkte sollys eller lyse omgivelser.

Sættet er hurtigt og nemt at sætte op og demontere og er straks klar til brug. Sættet er også plug-and-play, hvilket betyder, at alt hvad du skal gøre er at sætte stikket i stikkontakten, så er det klar til brug

Perfekt luftkvalitet med WERMA CO2 trafiklys

I vaccinationscentrene er god luftkvalitet lige så vigtig som effektiv behandling af besøgende. Det er her, WERMAs nye CO2-trafiklys kommer ind. Det måler kontinuerligt den aktuelle kuldioxidkoncentration i den omgivende luft og viser nøjagtigt, om eller hvornår det er tid til at lufte rummet igen.

Dette illustreres tydeligt ved hjælp af de tre almindelige trafiklysfarver, så alle let kan forstå:

Hvis CO2-koncentrationen er under 1.000 ppm, er trafiklyset grønt, hvilket indikerer, at luftkvaliteten er OK.
Hvis CO2-koncentrationen overstiger 1.000 ppm, bliver trafiklyset gult og indikerer, at ventilation anbefales.
Det røde signal indikerer, at betydelig ventilation er nødvendig, da CO2-koncentrationen er over 2.000 ppm.
Hvis grænseværdien på 3.000 ppm overskrides, indikerer et rødt blinkende lys det presserende behov for ventilation.
Dette kan effektivt reducere risikoen for COVID-19-infektion for alle, der opholder sig indendørs i længere perioder.

Ideelt set placeres CO2-trafiklyset midt i rummet, dvs. ikke for tæt på vinduet og ikke højere end 2 meter fra gulvet. Da kuldioxid fordeles ret jævnt i hele rummet, er et enkelt trafiklys tilstrækkeligt for de fleste rum. To trafiklys anbefales i større konferencelokaler eller sportshaller.

Bredt udvalg af applikationer - hurtig, nem og klar!

WERMAs to løsninger, SignalSET og CO2-trafiklyset, har yderligere applikationer ud over adgangskontrol og regulering af luftkvalitet i vaccinationscentre. De kan også bruges i supermarkeder, bagerier, slagtere, detailforretninger, lægepraksis, apoteker, fitnesscentre, tankstationer, pakkesteder og offentlige institutioner som rådhuse, skoler samt planteskoler.

Begge de nye løsninger, SignalSET og CO2-trafiklyset, kan bestilles direkte hos ROBOTECH A/S tlf 60208040, eller på mail info@robotech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063