23948sdkhjf

Klar til fremtiden med IoT-løsninger og smart home/building

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Klar på at gå fremtiden i møde og gøre dit hjem topmoderne? Med smarte IoT løsninger i dit hjem kan du nemt forbedre din livskvalitet i derhjemme uden for meget besvær.

Med IoT løsninger går du helt konkret til hjem mere intelligent, hvilket også bliver kaldt for smart home.

Et smart home er et hjem, som gennem dens enheder er forbundet med internettet. Læs mere om hvordan du kan gå fremtiden i møde med diverse, smarte IoT løsninger og gøre det hjem til et moderne smart home.

Hvad er IoT overhovedet for noget?
IoT står for Internet of Things og er et begreb, som dækker over dét at have indbygget data i forskellige ting, som vi anvender i vores hverdag. Det er altså med andre ord alle de enheder, som er forbundet til internettet. Dog dækker IoT ikke kun over enheder, som er forbundet med internettet. IoT dækker også over enheder, som kan “tale sammen”. Det er altså ikke kun vi mennesker, som kommunikerer med hinanden. Nu kan vores enheder ved hjælp af IoT også kommunikere med hinanden.

Hvis du også er klar på at tage forskud på fremtiden så tjek Brunatas IoT løsninger ud. Disse IoT løsninger kan give dig uanede muligheder for at optimere for eksempel dit indeklima, ressourceforbrug og bygningstilstand. Så hvis du også vil have et smart home, så tjek linket ud.

Hvordan fungerer IoT?
IoT teknologi består af sensorer, som er så små, at de kan ligge på spidsen af en fingernegl. Hver sensor koster cirka seks kroner stykket, og en smartphone for eksempel har omkring seks til syv stykker af disse sensorer indbygget. Disse bittesmå måleenheder er direkte koblet til internettet, og de transporterer en masse data. Disse sensorer kan måle en helt masse ting såsom berøring, temperatur, bevægelse, lys og meget mere. Man kan finde dem i alt fra biler til bleer. Det er blandt andet disse måleenheders skyld, at nogle biler er selvkørende. Derudover findes disse IoT løsninger også i vindmøller, hvilket hjælper for eksempel Vestas med at opsamle data fra deres vindmøller. Hermed får de et overblik over, hvor det er mest optimalt for dem at sætte deres vindmøller i fremtiden. IoT løsninger kan altså være vejen frem. Også når det kommer til grøn energi.

Hvad er et smart home helt konkret?
Smart home er som sagt et intelligent hjem, som er forbundet til internettet. En stor del af det, som vi bruger i hverdagen og i hjemmet er altså forbundet til internettet og forbundet til hinanden gennem disse IoT løsninger. Det kan for eksempel være, at du har en kommunikerende brødrister eller en kaffemaskine, som er forbundet til nettet. Eller du kører din forbrugsafregning via målere/sensorer tilkoblet internettet. Nogle bruger også IoT løsninger, når det kommer til belysningen i deres hjem. Denne belysning kan så være selvregulerende i forhold til, hvad tid det er på dagen. Det kan være, at vi synes, det hele lyder en smule fjollet med en vaskemaskine eller en brødrister, som er forbundet til internettet. Dog tyder rigtigt meget på, at vi i fremtiden kommer til at se meget mere til sådanne smart home med mange forskellige og nye former for IoT løsninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.549