23948sdkhjf

Bæredygtige Touch Screen computere til fødevareindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af TECHON7 ApS

TECHON7´ industrielle Touch Screen computere passer på miljøet med en modulær opbygning, der giver nem udskiftning og opgradering af de komponenter, der har kortest levetid.

Alle komponenter, der anvendes i FT-produkterne er af høj kvalitet.  Al elektronik vil gennemsnitligt holde i 5 til 10 år, hvor kabinettet vil holde i mere end 20 år. Derfor har vi introduceret vores renoveringsprogram, hvor inner plates, der returneres med defekt computer, kan fornyes med ny og opgraderet computer, således at vi holder strømforsyningen og andre vitale dele kørende i mange flere år. Vi genbruger flest mulige dele og har dermed færre ting, der skal smides ud. Gamle mekaniske dele vil blive vasket og rengjort og solgt som renoverede dele.

 Den mest sårbare del på terminalen er Touch skærmen og dens beskyttende film. I renoveringsprocessen udskifter vi selve touchen. Vi renser metallet og giver produktet en ny lang levetid uden at udskifte flere dele end nødvendigt. Dette resulterer i omkostningsbesparelser for vores kunder og vi beskytter miljøet.

Kontakt os og høre mere om vores komplette industrielle FT serie, som inkluderer 5 forskellige varianter og et komplet tilbehørsprogram. Ring  eller skriv til Max Nordberg:  T: +45 7060 2777 - M: MNH@techon7.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
TECHON7 ApS

Spettrupvej 1C
8722 Hedensted
Danmark
TECHON7 ApS

Send til en kollega

0.062