23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Made in Denmark

- var synonym med god kvalitet, fleksibilitet og knowhow. I dag er meget produktion flyttet til udlandet. Hos Gravlund Industrigummi er vi stolte af stadig at være en rigtig produktionsvirksomhed med 70 års ubrudt erfaring.

Danmark var en stolt industrination med mange små og store produktionsvirksomheder, indtil man begyndte at sende store dele af produktionen til fjernøsten og Østeuropa. Siden har mange måttet sande, at det har kostet på overblikket, fleksibiliteten og desværre også ofte kvaliteten.

Derfor er vi stolte over stadig at være en traditionel dansk produktionsvirksomhed. I mere end 70 år har vi produceret industrigummiprodukter i Ballerup. Der er naturligvis sket meget siden starten, men de grundliggende dyder er stadig de samme.

  • Vi er tæt på kunden
  • Vi er tæt på produktet
  • Vi har styr på kvaliteten
  • Vi er fleksible

For vores kunder betyder det:

  • Du kan hurtigt forklare os dit behov
  • Du får del i vores tekniske indsigt
  • Du får præcis det, du bestiller
  • Du kan løbende ændre både antal og konfiguration

 

Gravlund Industrigummi er 100% danskejet og placeret i Ballerup. Vi er en ordreproducerende gummifabrik, med speciale i at rådgive, udvikle og producere i alle seriestørrelser indenfor gummiproduktion.

I mere end 70 år har virksomheden opbygget Danmarks dybeste viden inden for gummiproduktion, og i mere end 30 år har Mads Gravlund og hans team stået bag komplicerede produktioner i gummikomponenter i høj kvalitet, til brug i alle brancher. Vi er ISO certificeret i ISO 9001 Kvalitet - ISO 14001 Miljø - ISO 45001 Arbejdsmiljø.

Vores kunder spænder lige fra DSB til offshoreindustrien, Novo Nordisk, medico, Tivoli og mange flere.

Har du behov for rådgivning eller forespørgsler vedr. industrigummi er  velkommen til at kontakte vores tekniske team på 70 87 90 83

www.gravlund.dk.

 

 

Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Send til en kollega

0.032