23948sdkhjf

Valg af sikkerhedsbriller til elektrikerarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Sikkerhedsbriller er vigtigt sikkerhedsudstyr i mange brancher, og er du elektriker, kan du også få brug for sikkerhedsbriller, når du skal udføre dit arbejde

Det er yderst vigtigt, at du vælger de rette sikkerhedsbriller til den rette situation, så derfor får du her en lille guide til, hvordan du vælger rigtigt.

Sikkerhedsbriller er nødvendige for at arbejde uhæmmet
De fleste af os har prøvet at få noget i øjet - ikke nødvendigvis i forbindelse med arbejdet, men bare få et sandkorn, en øjenvippe eller andet fnuller i øjet. Det kan gøre rigtig ondt, og du kan være helt lammet et øjeblik, fordi det irriterer. Sådan er det også, hvis du får noget i øjet i løbet af arbejdstiden. Øjengener kan hæmme dine bevægelser i en sådan grad, at du ikke kan gøre dit job ordentligt, men hvad værre er, så kan du, når du arbejder som elektriker, opleve, at du kan få noget i øjnene, der kan skade dit syn. Derfor er det nødvendigt at bruge sikkerhedsbriller i dit arbejde, så du på én gang sørger for, at du kan arbejde uden at blive generet, men at du også passer på dit syn og ikke får varige skader.

Vælg sikkerhedsbriller med den rette klassificering
Når du skal vælge dine sikkerhedsbriller, så er det ikke bare de første, de bedste, du skal vælge. Der findes nemlig forskellige klassificeringer på sikkerhedsbriller, og du skal vælge den rette, der passer til det, du arbejder med. Køber du dine sikkerhedsbriller hos eksempelvis SikkerhedsGiganten, er der grundlæggende to klassificeringer, du skal holde øje med.

 

Den første klassificering er DS/EN-166-S. Sikkerhedsbriller med denne certificering kan modstå en stålkugle på 22 mm i diameter med en vægt på 32 g og en hastighed på 5,1 m/s. Denne type sikkerhedsbriller er lavet til at beskytte dine øjne mod lettere mekanisk påvirkning af metalspåner og skår, springende partikler fra værktøj og stænk og kemiske stoffer.

Den anden klassificering er DS/EN-166-F. Sikkerhedsbriller, der har denne certificering er lavet til at kunne modstå en stålkugle med en diameter på 6 mm med en vægt på 0,86 g og en hastighed på hele 45 m/s. Disse sikkerhedsbriller kan beskytte dig mod kraftigere mekanisk påvirkning af metalspåner og skår, springende partikler fra værktøj og stænk og kemiske stoffer.

Find dine sikkerhedsbriller hos SikkerhedsGiganten
Er du på udkig efter sikkerhedsbriller allerede nu, eller vil du bare gerne beskytte dit syn i fremtiden, så kan du finde et bredt udvalg af forskellige sikkerhedsbriller på sikkerhedsgiganten.dk. De har både sikkerhedsbriller med god pasform og forskellig farvet glas, så du kan bruge brillerne, uden at de gør ondt at have på, og samtidig kan de også til en vis grad beskytte mod generende reflekser fra lyskilder.

Hos SikkerhedsGiganten kan du udover sikkerhedsbriller også finde masser af andet sikkerhedsudstyr, som du kan have brug for i dit arbejde. De har blandt andet også høreværn, hovedværn, forskellig arbejdsbeklædning samt meget mere, og de leverer til hele landet, så du altid kan få fat i sikkerhedsudstyr.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078