23948sdkhjf

STEGO Smart sensor til fjernovervågning af klima

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

STEGO har udviklet en sensor, der kan overvåge temperatur og luftfugtighed og transmittere det ved hjælp af IO-Link, så man kan fjernovervåge sit anlæg, selvom det er placeret på den anden side af jorden.

Under navnet Smart Sensor CSS 014 lanceres en intelligent sensor, som kombinerer tre funktioner i ét: sensor, interface og sender.  

Den intelligente sensor tager udgangspunkt i de nyeste standarder for mikroteknologi og mikrosystem-teknologi, der anvendes i intelligente sensorer i små størrelser, og registrerer både omgivelsestemperatur og luftfugtighed. 

STEGO’s smart sensor dækker temperaturområdet fra -40 til +60 ° C med mulighed for andre skalaer på bestilling, mens måleområdet for luftfugtighed dækker 0 til 100% relativ fugtighed.  

Den er dog ikke begrænset til temperatur og fugtighed og kan også udstyres med ekstra funktioner, f.eks. beregning af dugpunkt, måling af luftstrøm, finstøvforurening eller gasser generelt.  

De data, som Smart Sensor registrerer, konverteres til et elektrisk signal, der kan behandles yderligere. I øjeblikket tilbydes konvertering til et standardiseret 4-20 mA analogt signal. Et andet standardiseret interfaceformat er for eksempel det digitale signal IO-LINK. 

Komplet proces fra registrering til dataoutput
Dataene overføres til et kontrolcenter eller en overvågningsenhed via tilslutningskabel eller trådløst, hvilket også gør Smart Sensor CSS 014 velegnet til fjernovervågning, til f.eks. vindmølleleverandører, som har brug for at overvåge installationer verden over og rykke ud ved fejl eller servicebehov. 

Den komplette proces fra registrering af data til dataoutput, som er konsolideret i ét produkt, gør Smart Sensor CSS 014 til langt mere end “bare en sensor”. 
En anden fordel ved Smart Sensor CSS 014 er, at den ikke kun kan placeres i et kabinet, den kan anvendes i enhver form for standardapplikation inden for en defineret atmosfære. 

STEGO – Thermal Management ”Made in Germany”
Smart Sensor CSS 014 produceres af STEGO, som er eksperter inden for termisk styring og kabinet–klimatisering. Den tyske virksomhed har mere en 40 års erfaring med at producere Thermal Management-løsninger til at beskytte følsomme dele i skabe og andre anlæg fra korrosion og funktionsfejl. Hermed imødekommer man mange af de udfordringer, som virksomheder står overfor som følge af de konstante ændringer fra dag– til nattemperaturer samt ekstreme klimatiske forhold i særligt varme eller kolde regioner. 

STEGO er kendt af kunder over hele verden for produkter med høj pålidelighed og lang levetid samt for den attraktive kombination af innovation og design. 

STEGO CONNECT – IIOT-platform, som gør industri 4.0 simpelt
STEGO står også bag værktøjet STEGO CONNECT, som er en IIoT-platformsløsning, der bruger IO-Link-teknologi til automatisering og sammenkobler fysiske enheder til den vituelle verden i skyen. 

STEGO CONNECT giver dig mulighed for at indsamle værdifulde data og overvåge funktionaliteten af tilsluttede enheder, når som helst og hvor som helst. Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

STEGO Smart sensor til fjernovervågning af klimaSTEGO Smart sensor til fjernovervågning af klimaSTEGO Smart sensor til fjernovervågning af klima

Send til en kollega

0.078