23948sdkhjf

Stepmotor-drivere

| Medlemsnyhed | Indrykket af CCM Electronic Engineering

Vores mest alsidige drivere kan håndtere unipolære og bipolære stepmotorer, udføre månedlange levetidstests, mens de måler spænding, temperatur-, kraft- og trykforhold. Scale-up er let takket være modularitet og en forbindelse til et IoT-netværk.

Disse drivere er vores mest alsidige stepmotor testere nogensinde. De kører både med unipolære og bipolære stepmotorer, samtidigt med at der udføres flere tests i den samme opstilling. Det primære formål med opsætningen er levetidstest, der gennemgås tusindvis af driftscyklusser. Med forskellige tests, varierende fra alt mellem 10 minutter og 3-4 måneder, er kontinuitet nøglen til hurtig udførelse og troværdighed. Processen er næsten fuldt automatiseret, og driverne kan fjernstyres via et IoT-netværk. 
Hver driver kan styre op til 5 stepmotorer. Løsningen er dog modulær, og individuelle drivere kan sammenkobles for at blive betjent samtidigt. På nedenstående billeder kan du se 2 drivere tilsluttet. Der er 3 yderligere drivere på vej til kunden, hvilket vil muliggøre parallel testning af 25 motorer ad gangen. Opsætningen muliggør tilslutning af forskellige sensorer, så brugerne senere kan ændre deres testspecifikation og stadig bruge den samme test opstilling. Der er flere parametre vi optimerer driverne til: temperatur, både omgivende og inde i stepmotorer, kraft, tryk, spænding og mere. Da stepmotorerne i dette tilfælde åbner og lukker ventiler, er det også nødvendigt at teste mekaniske egenskaber, såsom slør inde i ventiler.

Hvad synes du er den større forbedring i testprocessen: alsidighed ved opsætning eller muligheden for at opskalere løsningen? Hvad har din produktion brug for?


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CCM Electronic Engineering

Grundtvigs Alle 175, 1.
6400 Sønderborg
Danmark
CCM Electronic Engineering

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.08