23948sdkhjf

Bernstein glæder sig til mere messeaktivitet i 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af BERNSTEIN A/S

Lyset for enden af tunnelen, vi alle kørte ind for mere end et år siden, er så småt i sigte. Dermed vil 2021 også byde på mere messeaktivitet, end 2020, hvorfor Bernstein traditionen tro, vil være at finde på HI 2021 i Herning til oktober.

Der begynder så småt at være lys for enden af den tunnel, vi alle kørte ind i for mere end et år siden.

Derfor forventer Bernstein også mere messeaktivitet i løbet af 2021 – og af gode grunde markant mere messeaktivitet end i 2020.

Det betyder blandt andet, Bernstein så småt allerede er begyndt at planlægge messestand og de komponenter og løsninger, der skal med på HI 2021 i MCH tirsdag d. 5, onsdag d. 6 og torsdag d. 7. oktober.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at også Bernstein for alvor begynder at savne mødet med kunderne samt ikke mindst, som leverandør af komponenter til industriel sikkerhedsteknologi og byggebranchen, den vigtige dialog med gamle, eksisterende og nye potentielle kunder om, hvordan Bernstein kan indgå i deres projekter.

Da Bernstein både leverer standardkompotenter og specialtilpassede løsninger, hvor en lang række forskellige komponenter bliver kombineret i forhold til kundernes ønsker og behov, er denne dialog med kunderne naturligvis meget vigtigt.

Derfor er det særdeles vigtigt for Bernstein, at der igen kan blive skruet op for messeaktivitet. Og uanset hvordan eventuelle restriktioner for forsamling inden døre ser ud til oktober, glæder hele teamet hos Bernstein sig naturligvis allerede til HI 2021.

Mød BERNSTEIN A/S til HI Industri 2021 på stand G 5870.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BERNSTEIN A/S

Sindalsvej 30
8240 Risskov
Danmark
BERNSTEIN A/S

Send til en kollega

0.125