23948sdkhjf

Tips til dit elektroniske udstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har du lige købt den nyeste iPhone eller er du i tvivl om hvordan du beskytter din mobiltelefon og computer.

Det er ikke altid lige nemt at finde ud af hvordan man beskytter sit nyeste elektroniske udstyr. Så hvis man vil undgå skrammer, ridser og dyre regninger hos en reparatør, bør man overveje at undersøge hvordan man bedst muligt beskytter sit udstyr fra start. Der findes heldigvis mange billige og nemme løsninger, så man ikke behøves være bekymret for sin telefon eller computer. 

Den synlige beskyttelse
Er den nye iPhone 11 lige købt ind, bør man selvfølgelig passe godt på den. Det kan derfor være en god idé, at investere i et cover. Hvis man har en iPhone 11, skal man naturligvis have et iPhone 11 cover, og sådan gælder det for alle varianter og modeller. Fordi det er ikke alle covers passer til en iPhone 11, så det cover man køber skal selvfølgelig passe til modellen. Der findes heldigvis også en masse forskellige stilarter, så uanset smag, er der noget for alle. Med et cover til mobilen, beskytter man både bagsiden af sin iPhone, men også glasset, hvis det altså dækker kanterne. Hvis man så ved et uheld skulle tabe den, er man næsten 100% sikker på, at telefonen er beskyttet. 

Den usynlige beskyttelse
Virus på en iPhone er sjælden, men ikke helt umulig. Virus på en computer er til gengæld meget sandsynlig, så man er derfor også nødt til at huske, at beskytte al data på sit elektroniske udstyr. For at undgå sikkerhedstrusler kan man tage et par forholdsregler. En antivirussoftware giver en god beskyttelse af personlig data. I de fleste tilfælde er en antivirus til Mac og almindelig pc en nødvendighed, så man ikke risikerer at få stjålet oplysninger og data. 

Generel beskyttelse 
I forhold til bærbare computere, kan det være meget smart at anskaffe sig et etui, så man til hver tid beskytter ydersiden af sin computer. Dette forhindrer også skidt og eventuelt væske at trænge ind til computerens indmad. Derudover kan det, både med iPhones og computere, være en fordel at opdatere software systemet på sit elektroniske udstyr, når der kommer nye opdateringer. På den måde holder man sin udstyr ajour, og undgår et sikkerhedsbrud på sin enhed. Én sidste generel beskyttelse af sit udstyr er, at man som tommelfingerregel aldrig indtaster kreditkortoplysninger, når man er på et offentligt netværk. Generelt bør man bruge en VPN-forbindelse, hvis man bruger gratis internetforbindelse, fordi det beskytter forbindelsen ved at kryptere data på enheden. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078