23948sdkhjf

3 steder: Her er der fare for lækager i din virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

… Og sådan undgår du, at de gør ondt i pungen

Tænk på den allerværste arbejdsopgave du har. Den vil vi gerne udfordre dig på for mon ikke en tur rundt i biksen for at lede efter lækager kan toppe den? Og ellers kan at punge ud for skaderne med garanti skyde den til tops. Så her giver vi dig her et præg om tre af de typiske kilder til pungetømmende lækager – og hvordan du forhindrer dem.

 

Lækker det fra dine maskiner og køretøjer?

Det er måske ikke det mest maskuline at give dine maskiner ble på – men det kan saftsusende spare dig for nogle knaster. Og svedige minutter, hvor du skulle have stået med handskerne i en pøl af olie. Du kan nemlig lægge absorberende puder, ruller under dine maskiner eller inddæmme bæstet med absorberende slanger rundt om.

 

Drypper hanen efter en god omgang tapning?

Kender du det, hvor hanen ikke er færdig med at tappe, når du er? Så den giver lige en ekstra omgang, efter du har fjernet beholderen. Og så sparker væsken rundt på gulvet eller på tromlen. Men tapper du fra en oprejst tromle, kan du lægge et tromleoplag ovenpå som underlag til opløsnings- og smøremidler. Og ellers kan du lægge en absorberende pude til kemikalier, opløsningsmidler eller olie under hanen til at fange de sidste dyre dråber.

 

Drypper det fra dine dunke?

Uanset om dine dunke er lidt utætte, eller der render lidt ned ad siden efter brug, så kan du fange dråberne med et underlag. Smid en absorberende måtte til kemikalier, opløsningsmidler eller olie ned i bunden af dine arbejdsskuffer.

 

Men der er flere steder, hvor der er risiko for lækager…

Så du kan se resten af absorbenterne her og finde den, der passer lige til dit behov med vores lyntest. Og har du brug for en hjælpende hånd til at udpege din absorbent, så sidder vores eksperter klar. Fang dem på 76 24 40 80 eller på info@denios.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

DENSORB Special absorberende måtteDENSORB Special absorberende måtteDENSORB Olie absorberende rulleDENSORB Universal absorberende pudeDENSORB Universal absorberende rulleDENSORB Universal absorberende tromleoplag

Send til en kollega

0.093