23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Board-to-Board stik til kompakte printkortforbindelser

Med FQ-seriens board-to-board stik, der er designet til universel anvendelse, tilbyder Phoenix Contact en kompakt og økonomisk løsning til board-to-board forbindelser.

Med FQ-seriens board-to-board stik, der er designet til universel anvendelse, tilbyder Phoenix Contact en kompakt og økonomisk løsning til board-to-board forbindelser. De er kendetegnet af et applikationsorienteret og omkostningsoptimeret design og ved at være egnede til integration i fuldt automatiserede SMT-processer.
 
Stift- og sokkellister i 1,27 mm deling til strømme op til 1 A kan anvendes til at lave mezzanine forbindelser og i 2,54 mm deling kan de anvendes til strømme op til 3 A. Varianter til horisontalt og vertikalt design gør det muligt for komponent-producenter at lave mezzanine-, coplanar- eller mother-daughter forbindelser, og de kan derfor bruges til fleksible printkortforbindelser til mange forskellige komponentapplikationer.
 
Alle FQ-seriens board-to-board stik er egnede til testspændinger på op til 500 V (AC) og serien har løsninger til 10-80 kontakter. Det dobbeltsidede kontaktsystem sikrer pålidelige mekaniske og elektriske forbindelser.
 

Mere om board-to-board forbindelser



 

 
 

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

MG
Mette Gross
Marketingkoordinator
mgross@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.047