23948sdkhjf

Fremstillingsbranchen: Sådan er det gået i Q1

| Medlemsnyhed | Indrykket af Risika A/S

1. kvartal 2021 har budt på en en betydelig stigning i antallet af konkurser i fremstillingsbranchen. En ny rapport tager temperaturen på den risikomæssige udvikling i branchen.

Henover første kvartal i 2021 er der sket en betydelig stigning i antallet af konkurser for fremstillingsvirksomheder, og en ny rapport har til hensigt at analysere på denne udvikling. 

Med et samlet konkursantal på 518 til og med marts måned, er der sket over en firdobling i konkurser i fremstillingsbranchen for Q1. 

Hertil opleves de fleste af konkurserne i Region Hovedstaden, Region Midtjylland og Region Syddanmark. 

Generelt opleves der flere konkurser i alle brancher i Danmark, da der samlet set i første kvartal i år har været 3.165 konkurser mod 1.274 konkurser i de tre første måneder af 2020.

- De seneste måneder har vi oplevet en stor stigning i antallet af konkurser, og det er desværre nok en udvikling, som vil fortsætte resten af året og ind i 2022, fordi hjælpepakkerne på et tidspunkt udløber, og fordi mange virksomheder mødes med et krav om tilbagebetaling af den kompensation, de har modtaget under corona-krisen, siger Timm Jeppesen, adm. direktør for det danske kreditoplysningsbureau Risika A/S.

I en ny industrirapport udarbejdet af Risika A/S, vil fremstillingsvirksomheders nuværende situation blive belyst ud fra en risikomæssig betragtning. Derfor tager rapporten udgangspunkt i konkursanalyse, rådgivende opmærksomhedspunkter samt udviklingen i kreditscore i branchen. 

Formålet med rapporten er at analysere disse udviklinger og dermed tage temperaturen på den risikomæssige udvikling i fremstillingsbranchen. Det skal gerne give et indblik for virksomheder og personer, der har behov for en status på fremstillingsbrachen som helhed. 

Du kan downloade rapporten gratis, lige her: https://risika.dk/da/sider/industry-report-manufacturing/ 

-- 

Risika A/S 

www.risika.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Risika A/S

Kronprinsessegade 26B
1306 København K
Danmark
Risika A/S

Send til en kollega

0.047