23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærkt fagligt udvalg bag VTM Summit 2022

Et fagligt udvalg bestående af toneangivende virksomheder i metalindustrien er nu på plads og ser frem til VTM Summit 2022, som skal finde sted i Odense Congress Center d. 8. - 11. februar 2022.

For nylig mødtes arrangørerne bag VTM Summit 2022, Teknovation og Odense Congress Center, med udvalgte virksomheder og udstillere på VTM for at beslutte fremtiden for den kommende messe. Mødet fandt naturligvis sted virtuelt, og selvom COVID19 og restriktionerne er en ukendt faktor, besluttede virksomhederne enstemmigt at bakke op om VTM Summit 2022. 

I mødet deltog DMG MORI Denmark, Duroc Machine Tool og Flextek sammen med værktøjsleverandørerne Seco Tools, KyoceraUnimerco og OSG Scandinavia samt robotintegratoren QRS. Mødet mundede desuden ud i, at de syv virksomheder bliver det faglige udvalg bag VTM Summit 2022. 

- Vi er glade for den opbakning, vi har mærket fra branchen og de syv virksomheder i vores faglige udvalg. Det bekræfter os endnu engang i, at den danske metalindustri har brug for sit eget mødested, og som det ser ud lige nu med vaccinationer og genåbning af samfundet, ser det jo ud til at kunne lade sig gøre i februar 2022, siger Krista Kristensen, projektleder og messeansvarlig for VTM Summit 2022 og fortsætter: 

- Samtidig kommer VTM Summit 2022 til at ligge godt som en naturlig dansk opfølgning på EMO 2021-messen i Milano, der skal afholdes til efteråret.

 Arbejdet med VTM Summit 2022 har været i gang længe, og udover et øget fokus på standsalg vil man arbejde videre med områderne Made in Metal og iSMART. Made in Metal blev introduceret til den seneste messe og var en succes, som arrangørerne ønsker at bygge videre på. Det bliver et område, som kommer til at vise vejen fra design, form og værktøj til det færdige produkt.

 iSMART bliver en integration af Additive Manufacturing, 3D- print og SMART Manufacturing, hvor omdrejningspunktet er intelligent Solutions, Manufacturing, Automation, Robots & Technology, som til sammen danner iSMART.

 Med mindre end et år til VTM Summit 2022 vil arbejdet fortsætte målrettet, og i løbet af de kommende måneder vil arrangørerne bag VTM løfte sløret for flere aktiviteter, udstillere og meget andet.

VTM Summit 2023
Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Kontaktperson

KK
Krista Kristensen
Projektchef
kk@vtm-messe.dk

Send til en kollega

0.032