23948sdkhjf

Plastsprøjtestøbning: Moldex3D plan- og rundhedssimuleringer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Flowhow ApS

Moldex3D har i version 2020 optimeret på simuleringerne til forudsigelse af plastemners plan- og rundhed.

Med Moldex3D2020 er det nu ved hjælp af et klik muligt at få lavet en plan- og rundheds analyse på dit plast emne før der investeres penge i en dyr produktionsform.

Ved at kunne forudsige hvordan plast emner ender med at se ud, kan man spare meget tid og mange penge i godkendelsesfasen af et plast emne/støbeform, og i mange tilfælde også få en kvalitet på plastemnet, som man ikke skal gå på kompromis med.

 3D printede prototyper kan give en fysisk fornemmelse af produktet ved at få det i hænderne, men da printprocessen er meget forskellig fra en sprøjtestøbe proces, vil man ikke kunne forudsige de problematikker omkring plan- og rundhed der ofte kan være problematiske i sprøjtestøbte plast emner. FlowHow har flittigt brugt de nye muligheder i Moldex3D, når de løser konsulentopgaver for kunderne, der gerne vil have svar på om deres plast emner kan overholde tolerancerne, før de investerer penge i produktionsudstyr.

FlowHow har taget brug af de nye forbedrede muligheder for simulering og optimering af plastemner og sprøjtestøbeværktøjer før der investeres penge i produktionsudstyret. Er kvaliteten for lav på allerede eksisterende plastemner, kan simuleringerne også bruges til at finde årsagen, og forudsige om påtænkte ændringer af emne eller form kan højne kvaliteten.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Flowhow ApS

Bøgvadvej 33
6040 Egtved
Danmark
Flowhow ApS

Send til en kollega

0.063