23948sdkhjf

KATKO indfører genbrugsplast for at reducere sit CO2-aftryk

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

Den nye grå ABS-kapsling er fremstillet i genbrugsplast og er speciel velegnet I fødevareindustrien, da ABS bedst modstår basiske rengøringsmidler. Ring på 75800310 for at høre mere.

Vores finske leverandør Katko lancerer nu en ny og miljøvenlig type ABS-plast i produktionen af deres grå ABS-kapslinger. Ændringen omfatter alle grå U2- og U3 ABS-kapslinger. 
 
Den nye grå ABS-kapsling er fremstillet i genbrugsplast, og udseendemæssigt er den eneste ændring en lidt mørkere farve, hvilket også gør det lettere at skelne mellem ABS- og  polycarbonatafbryderne. 
Den nye ABS-kapsling i genbrugsplast er desuden optimeret mht. højere slagstyrke. 

ABS-afbrydere anbefales specielt til anvendelse i fødevareindustrien, da ABS bedst modstår basiske rengøringsmidler anvendt i fødevareindustrien. Til udendørs anvendelse eller andre steder med særlige krav anbefales polycarbonat, der er UV-bestandig og har en stor slagstyrke.

Udover ABS-kapslingen har KATKO også præsenteret en ny serie lastafbrydere i genanvendelig plast.

KATKO er desuden i gang med at ændre deres produktmærkning til en mere miljøvenlig proces, hvor man erstatter tampotrykning med lasermakering. Lasermarkering benytter ikke farver og udmærker sig desuden ved en holdbar markering, som ikke falmer eller forringes over tid.

Ændringen omfatter pt. alle KEM- og KUM-produkter.

Ring til os i dag på 75 800 310 for at høre mere eller besøg vores e-shop.
 
MTO tilbyder et bredt lagerført program af el-komponenter, skabe og bokse, tilbehør samt en række nicheprodukter. Vi har mere end 40.000 varenumre og er lagerførende på en meget stor del.
Vi har stort fokus på individuelle behov og tilbyder skræddersyede løsninger baseret på dine ønsker f.eks. specielle tekniske data, dimensioner, hultagning eller farver.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Send til en kollega

0.078