23948sdkhjf

Sådan kan du spare energi med de rigtige vinduer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der findes masser af gode tips til, hvordan man kan både spare penge og energi i boligen, men en af de vigtige faktorer er vinduerne. Hvis vinduerne ikke er tætte, så siver varmen ud igen og det kan koste meget i forbrug. Læs med her.

Når vinterhalvåret er godt i gang herhjemme, så bruger danskere mere i forbrug, herunder varme. Når boligen skal varmes op, er det klart, at det er vigtigt at den også skal kunne holde på varmen, ellers koster det. Hvis vinduerne er gamle i boligen, kan det være de trænger til at blive udskiftet fordi de måske ikke er så isolerede længere.

Skal du i gang med at bygge nyt hus eller renovere, så er det også en god idé at vælge vinduer som er af kvalitet. Hos Sparvinduer, kan du finde et stort udvalg af vinduer, som passer til mange typer boliger.

For at være sikker på du får bedre energioptimering, kan du med fordel klikke på linket, hvor du kan læse mere om, den rette isolering og vigtigheden i de rigtige vinduer.

Hos sparvinduer.dk, kan du blandt andet finde topstyrede vinduer, vinduer til bondehuse, samt dannebrogsvinduer og mange flere. Vinduerne passer til både den mere klassiske danske bolig, lejligheder og selvfølgelig til den idylliske landejendom. Vinduerne er lavet af enten fyrretræ, træ/alu, eller PVC-materiale.

Gode råd til at spare på forbruget
Selvom vinduerne er nye, kvalitetssikret og giver den rette isolation, bør man stadig følge de gode generelle råd i forhold til at holde på varmen. Et godt tip er blandt andet at huske at trække gardiner, persienner og lignende fra om dagen, sådan at solen, hvis den er fremme, kan give lidt varme.

Det anbefales desuden, at man forsøger at holde den samme jævne temperatur i hele boligen, derfor bør man så vidt muligt ikke skrue ned om natten for eksempel.

Hvordan sparer du penge på elektricitet og vand?
I forhold til vand og elektricitet, er der også meget man selv kan gøre for at spare en energi og penge. Når det kommer til at spare på vandet, kræver det måske nogle vaneændringer. Mange mennesker tager lange bade hver eneste dag, men man kan få nogle redskaber som kan hjælpe. F.eks. kan man udskifte sit brusehoved til en vandbesparende model.

Når man børster tænder, kan man, hvis man ikke allerede er opmærksom på det, huske at slukke for vandet så det ikke bare løber. Det samme gælder elektricitet. Hvis man forlader et rum, eller skal afsted hjemmefra, så bør man slukke lysene rundt omkring. Til hvidevarer bør man så vidt muligt også benytte ’ECO’ funktionerne, som er mere miljøvenlige.

Det handler om de gode vaner. Det kan tage lang tid at implementere dem, men det gør både noget godt for miljøet, samtidigt med at du sparer penge på forbrug.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094