23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny salgschef hos HN Group A/S

Mød vores salgschef – Karsten Skovgaard Nielsen

Med en baggrund som maskiningeniør, suppleret med HD-fag i erhvervsøkonomi, har HN Group A/S styrket sin salgsorganisation, og pr. marts måned indsat Karsten Skovgaard Nielsen som salgschef.

”Kombinationen af teknisk og økonomisk ekspertise gør mig i stand til at forstå de tekniske kundeopgaver vi møder, men i lige så høj grad forstå de kommercielle forhold, som gør sig gældende", udtaler Karsten Skovgaard Nielsen, og fortsætter:

”Der er ingen tvivl om at HN Groups plast- og produktionstekniske viden har gjort virksomheden til det den er i dag. Og vi skal forstå kundens behov og forstå den sammenhæng produkterne indgår i. Vi skal naturligvis levere det korrekte emne til kunden, men det behøver ikke stoppe der. Når vi forstår den sammenhæng produkterne indgår i, kan vi skabe yderligere værdi ved at levere eks. et færdigmonteret produkt med tryk, som i øvrigt også er emballeret korrekt ud mod slutbruger”.

Karsten Skovgaard Nielsen udtaler: ”Det er netop det, der gør at HN Group skiller sig ud som en fantastisk spændende virksomhed. Den samlede kompetencemængde er enorm og alle medarbejders dedikation til arbejdet er inspirerende".

 Plast og Miljø er på dagsorden hos Plastindustrien og hos HN Group A/S. Vi ønsker sammen at udfordre dagsorden, og ligeledes ønsker vi at påtage os et medansvar for kontinuerlig miljørigtig produktion samt en fortsat produktudvikling i nye re-generede råvaretyper. I den miljømæssige rejse er det udtalt vigtigt at lytte til kundens behov og den sammenhæng produkterne indgår i.

”De fleste af vores kunder har brug for at reducere sit aftryk på miljøet, uden at kompromittere produktets levetid eller mekaniske egenskaber”, udtaler Karsten Skovgaard Nielsen, og fortsætter:
Derfor er det vigtigt at man vælger den rigtige plastpartner, så man er sikker på at få den rådgivning og vejledning, som passer til det behov og de ønsker man står med.

Privat er Karsten Skovgaard Nielsen bosiddende i Silkeborg.

HN Group A/S beskæftiger 70 mennesker og leverer sprøjtestøbte og thermoformede plastemner til industrien i Danmark og resten af Europa. Kunderne er repræsenteret i mange forskellige brancher, fx medico, fødevarer, legetøj, elektronik, hi-fi, biler, vindmøller, solceller samt gas- og vandteknik.

Karsten Skovgaard Nielsen kan kontaktes på Tlf. +45 23 41 52 05 | ksn(at)hngroup.dk

HN Group A/S
Kløvermarken 310
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16441104
P nummer: 1002982074

Kontaktperson

KSN
Karsten Skovgaard Nielsen
Business Development Manager
+45 23415205 ksn@hngroup.dk

Send til en kollega

0.031