23948sdkhjf

Sådan sørger du for større it sikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er vigtigt at sørge for at teknologien er i orden og at man har en god it sikkerhed.

Læs med her hvis det er noget du interesserer dig for og gerne vil forbedre for dit eget vedkommende. Her får du nemlig en række gode ideer til, hvordan du kan få en bedre it sikkerhed.

Skal du have en VPN?
Det er først og fremmest en god ide at tage et kig på at få en vpn. Du har måske allerede hørt om vpns før. Der er blevet gjort rigtig meget reklame for dem gennem den sidste årrække.

Det kan være lidt bøvlet at forstå alle detaljerne omkring en vpn men selve grundprincippet er meget simpelt; det er en måde hvorpå du kan forblive anonym på internettet. Og det er trods alt noget som de fleste er interesserede i, selvom det de laver på nettet ikke er særlig kriminelt. Men selve tanken om at man bliver overvåget og fuldt efter kan være ubehagelig nok for mange til at de vælger at skaffe en vpn.

Det rigtigt smarte med en vpn er også at man selv kan bestemme hvilken geografisk placering det skal ligne, at denne computerenhed er på. Det vil sige, at man kan sætte den til at vise at man er i Amerika, selvom man stadig befinder sig i Danmark. På den måde kan man lige pludselig få meget mere ud af sine streamingtjenester.

Brug forskellige kodeord
Udover en VPN kan du selv gøre rigtig meget for at få en bedre it sikkerhed. Det kan virke noget så simpelt, men selve det at have forskellige kodeord til de forskellige hjemmesider kan være en rigtig god ide.

Du er nødt til at anse dine kodeord for en form for virtuelle nøgler. Og hvis du bruger den samme nøgle til det hele, så kan det meget hurtigt gå grueligt galt. I så fald skal man blot have fat i denne ene nøgle og så har man adgang til det hele.

Download ikke fra mistænkelige sider
Dernæst skal du også tænke på hvilke sider du downloader fra. Download aldrig noget fra en side hvor du er i tvivl om hvorvidt du kan stole på siden. Du ved aldrig rigtig hvad der befinder sig inde i de programmer, som du downloader fra mistænkelige sider på nettet. Og det er alt for nemt for eventuelle hackere at sætte virus ind i disse programmer. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062