23948sdkhjf

Dansk producent af specialløsninger i gummi – alle brancher

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi producerer på egen fabrik i Danmark og benytter udelukkende europæiske leverandører

Vores speciale er udvikling og produktion af alle former for tekniske komponenter i gummi – fra simple gummipakninger til komplekse specialløsninger. Med firmaets 70 års erfaring i gummibranchen har vi stor ekspertise i at rådgive om udformning, funktionalitet og materialevalg til efterfølgende produktion. Vi er ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018 certificeret.

Industri

Vores kunder spænder fra mindre produktionsvirksomheder til store, internationale medicinalvirksomheder i Danmark og udlandet. Ved nye støbeopgaver er vi med i udviklingsprocessen fra idé til færdigt produkt, hvilket omfatter udviklingen af støbeforme, hvor vi benytter os af et stort netværk af danske værktøjsmagere hver med sin kompetence. Vi producerer i alle seriestørrelser fra 1 stk til 100.000 stk.

Transport

I de seneste 12 år har vi været leverandører af gummiemner, profiler og gummi/metalforbindelser til transportsektoren. En af vores forcer er vores netværk af gummiblanderier i Europa, som sikrer høj og ikke mindst ensartet kvalitet til enhver tid, oftest i brandhæmmende gummi. Yderligere udfører vi renoveringsopgaver af gummi/metalkomponenter, hvor vi står for hele entreprisen. Til denne sektor leverer vi endvidere en del standardgummivarer.

Medico

Inden for denne branche stilles der meget store krav til gummikomponenter hvad angår kvalitet og godkendte gummikompounds, som eksempelvis er biokompatible eller i overensstemmelse med FDA. Vi løfter disse opgaver for vores Medicokunder såvel i udviklingsfasen og senere i en produktion med seriefremstilling. Typisk inden for denne produktion af gummikomponenter udfører vi den nødvendige kontrol, som kunderne kræver.

Offshore og Marine

Vi er leverandører af produkter til offshore-branchen, som lever op til de meget skrappe krav i denne branche hvad angår produktkvalitet, dokumentation og leveringsdygtighed. Det samme gælder Marine-industrien, hvor vores produkter blandt andet indgår i avancereret undervandsudstyr. Produkterne udvikles i samarbejde med vores kunder og mulige løsninger kan løbende testes i vores produktion. Vi producerer også efter færdigudarbejdede tegninger, og bidrager med optimeringer af de udviklede løsninger baseret på vores lange erfaring i denne branche.

Design

Dansk design er unikt, og vi er valgt som dansk leverandør til produktionen af mange forskellige produkter inden for dansk design. Vi bidrager i udviklingsprocessen med vores viden om gummiets egenskaber og muligheder inden for produktion, hvilket kan bidrage til æstetikken og funktionaliteten af slutproduktet. Vi støber gummiemner, vulkaniserer gummi på metaldele, og kan stå for totalleverancer fra indkøb af metaldele, støbning og pakning i kundeemballage.       

Kontakt

Kontakt os gerne på telefon 4466 9830, skriv til os på info@gravlund.dk eller læs mere om Gravlund Industrigummi på www.gravlund.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.062