23948sdkhjf

Udstyr barnet med den rigtige elektronik til skolen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Engang var det fint bare at troppe op i skolen med et hæfte og en blyant, men sådan bliver det altså ikke ved med at være.

I takt med at verden har udviklet sig i retning af teknologien, og i takt med at barnet rykker opad i klassetrinene, bliver der brug for flere og flere ting for at gå i skole. Særligt elektronikken fylder mere og mere i skolen, og man ser allerede iPads, tablets og computere som en fast del af undervisningen i de helt små klasser.

I de større klasser er computeren nødvendig
Der er som sagt en smule forskel på, hvad der er brug for i forhold til klassetrin - og der kan også være forskelle mellem de enkelte skoler. Men når dit barn når op i de større klassetrin, altså de sidste par år af folkeskolen, og særligt hvis barnet skal videre på en anden boglig uddannelse bagefter, er det simpelthen en nødvendighed at have en velfungerende computer.
Næsten alt skolearbejde for store børn foregår i dag over computeren, og det er alt fra læsning af online filer til eksamener, der foregår igennem internettet på computeren. Det er altså svært at gå i skole uden en computer nu om dage.

En lommeregner er altid god at have
I folkeskolen vil dit barn nok mange blive bedt om at have en lommeregner med i skole af læreren, og i nogle tilfælde vil læreren også have et bestemt ønske til, hvilken lommeregner dette skal være. Barnet vil ofte være afhængigt af lommeregneren i matematikundervisningen, selvom dette primært holder ved i folkeskoleårene. På de gymnasiale uddannelser er der f.eks. mange steder ikke brug af lommeregner mere, da regnefunktionen er indbygget i nogle af de matematiske computerprogrammer, der i stedet for bruges i undervisningen.

Printeren er faktisk en god investering
Naturligvis betyder dette ikke, at dit barn hver dag skal lægge en hel printer i tasken og slæbe den med i skole. Men faktisk kommer der nok en tid i barnets skoleliv, hvor det klart vil være en fordel at have en printer tilgængeligt på alle tidspunkter af døgnet uden at skulle være afhængig af skolens printere. Det kan være, at der skal printes fremlæggelser eller afleveringer, men faktisk kommer der også nogle tidspunkter, hvor der bliver åbnet op for muligheden for at tage egen printer med til eksamener og andre prøver. Dermed kan dit barn slippe for meget af det pres, der kommer fra at skulle printe med flere hundrede andre elever.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.067