23948sdkhjf

Attraktive priser på off-grid strømforsyning

| Medlemsnyhed | Indrykket af AWILCO ApS

EFOY præsenterer nyt forbedret produktsortiment med nye mindre brændselsceller til attraktive priser.

Samtidig med introduktionen af den nye EFOY Pro-generation har EFOY udvidet produktsortimentet med to nye mindre EFOY-modeller – EFOY 80 og EFOY 150.

Med det nye større produktsortiment får du nu væsentlig udvidede anvendelsesområder og samtidig er levetiden for Pro-modellerne væsentligt forlænget.

EFOY 80 og 150 er primært til temporære opgaver eller som backup
EFOY-modellerne 80 og 150 er den ideelle løsning til off-grid strømforsyning til opgaver over kortere tid og er fx velegnet som backup-strømforsyning til solcelledrevne hybridinstallationer.

EFOY Pro er til kontinuerlig drift
EFOY Pro-serien er ideel til kontinuerlig drift af off-grid applikationer og kan forsyne dem med strøm i flere måneder. Så længe brændstoftilførslen er sikret, genererer EFOY Pro automatisk strøm efter behov. EFOY fungerer også perfekt i kombination med et solcellesystem i hybrid drift.

Prøv vores smarte EFOY Energy Calculator og regn ud hvilken brændselscelle, der passer bedst til dit brug >

Brændselsceller er støjfri og miljøvenlige
EFOY brændselsceller er næsten støjfri og miljøvenlige og har kun minimal påvirkning af miljøet. De udsender små mængder af vanddamp og CO2, hvilket gør dem yderst velegnede i fx sårbare naturområder.

Lang autonomi
Brændselsceller kræver meget lidt tilsyn, da de med den højeffektive drivkraft fra methanol har meget lang autonomi. Kombineret med solceller kan service og brændselsopfyldning ofte begrænses til et årligt besøg.

Perfekte til overvågning
EFOY brændselsceller er velegnede til overvågning. De er næsten lydløse, fylder minimalt og har samtidig lang autonomi. De integreres let i omgivelserne og tiltrækker således ingen opmærksomhed.

Se alle EFOY og EFOY Pro modeller og læs mere om tilbehør hos AWILCO >


Få mere information hos AWILCO:
Michael Nielsen, Sales Manager / Power
Telefon: 56 56 54 02
E-mail: mn@awilco.dk

Marcus Nørgaard Nielsen, Sales / Power
Telefon: 56 56 55 08
E-mail: mcn@awilco.dk


På billedet viser Marcus Nørgaard Nielsen en af de nye EFOY brændselsceller, der primært bruges til temporære opgaver eller som backup.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AWILCO ApS

Yderholmvej 64
4623 Ll. Skensved
Danmark
AWILCO ApS

Send til en kollega

0.094