23948sdkhjf

Nye afbrydere: 3 PE-klemmer, ABS/EMC og EMC i UL-godkendte

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

Afbrydere med 3 PE-klemmer, som lever op til maskindirektivet om forstærket jordingsforbindelse i frekvensomformer installationer, afbrydere i ABS og EMC-udførelse til fødevareindustrien samt EMC-afbrydere med UL-godkendelse.

Fra vores finske leverandør KATKO kan vi nu præsentere en række nyheder:

Katko afbrydere med 3 PE-klemmer
I maskindirektivet er der et krav om forstærket jordingsforbindelse i frekvensomformer installationer, for at sikre at inducerede strømme i skærmen ledes sikkert til jord (jf. DS/EN 60240-1:2018 §8.2.6). 
Såfremt der anvendes 3+3 EMC–kabel med 3 koncentriske jordledere med reduceret tværsnit er det et krav, at disse jordledere føres separat hele vejen fra frekvensomformeren til forsyningspunktet. Det gælder også gennem sikkerhedsafbryderen, der tillige skal være en EMC–udgave, som beskytter mod elektromagnetisk udstråling. Katko tilbyder en sådan løsning, hvor der i EMC–afbryderne er 3 separerede jordingsklemmer. Udgaverne med 3 PE–ledere findes både i polycarbonat, ABS og rustfrie udgaver. 

Katko afbrydere i ABS og EMC-udførelse
Indenfor fødevareindustrien kan der være udfordringer med plastprodukters modstandsdygtighed i forhold til de rengøringsmidler, der anvendes. Her har vi fundet at ABS–plast er modstandsdygtigt overfor den basiske påvirkning fra rengøringsmidlerne.  

For også at kunne tilbyde en EMC–afbryder til fødevareindustrien, har Katko udviklet ABS–afbrydere med et indvendig lag kobberlak, der sikrer EMC–dæmpning i forhold til EMC–direktivet.  

ABS/EMC–afbrydere findes fra 20 til 125A. 

Katko afbrydere i EMC-udførelse med UL-godkendelse
Til det amerikanske marked har Katko efterhånden et omfattende program af afbrydere med UL–godkendelse. 

Afbryderne er generelt UL–listede. Programmet af UL-godkendte afbrydere er udvidet med flere varianter i EMC–udførelse til anvendelse som sikkerhedsafbrydere med frekvensomformer installationer. 

De UL–godkendte EMC–afbrydere omfatter følgende varianter: 

  • Polycarbonat 
  • ABS (til anvendelse i fødevareindustrien) 
  • Pladekapslet 
  • Aluminium 
  • Rustfrit stål 

Udgaver op til 150A / 75 HP 

Ring til os i dag på 75 800 310 for at høre mere eller besøg vores e-shop.
 
MTO tilbyder et bredt lagerført program af el-komponenter, skabe og bokse, tilbehør samt en række nicheprodukter. Vi har mere end 40.000 varenumre og er lagerførende på en meget stor del.
Vi har stort fokus på individuelle behov og tilbyder skræddersyede løsninger baseret på dine ønsker f.eks. specielle tekniske data, dimensioner, hultagning eller farver.
 
 
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Send til en kollega

0.05