23948sdkhjf

Blyfri reflow lodning med ProtoFlow S4

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

LPKF's ProtoFlow S4 er en ekstremt brugervenlig konvektionsovn, der er velegnet til blyfri SMD-lodning og er passende til printkort op til 320 x 220 mm.

ProtoFlow S4 er kompakt og passer til blyfri RoHS-kompatibel lodning. Det store vindue i døren gør det muligt at kontrollere processen. Afhængigt af det anvendte lodde, kan du lagra de optimale procesparametre i den integrerede software.

Ud over at have foruddefinerede procesprofiler, kan brugerdefinerede temperaturprofiler og procestider frit indstilles i softwaren. Disse kan lagra som brugerdefinerede profiler. Aktiv afkøling i slutningen af ​​loddeprocessen, hvor kammeret er lukket, forhindrer ukontrollerede temperatursvingninger i materialet. Du kan nemt forbinde en udsugning via en bestemt åbning for at tage sig af procesrelaterede lugte eller gasser.

ProtFlow S4 har Fire termoelementer der overvåger varmefordelingen i selve proceskammeret og styrer de infrarøde varmeelementer separat øverst og nederst i kammeret. Ved hjælp af en ekstra temperaturføler, der kan placeres frit, kan kritiske områder overvåges direkte på printkortet. PCB-kredsløbets lave vibrationsmontering i proceskammeret understøtter behandlingen af ​​dobbeltsidede kredsløb.

Andre systemer til PCB-konstruktion

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Send til en kollega

0.062