23948sdkhjf
Del siden
Annonce

‚Hoffmann Group Connected Tools' vinder prisen

‚Hoffmann Group Connected Tools‘ udmærket med German Innovation Award 2021

Hoffmann Group driver digitalisering inden for værktøjsområdet med Hoffmann Group Connected Tools (HCT). De har nu vundet den eftertragtede tyske innovationspris 2021 for dettte. Den åbne HCT-platform til Bluetooth-aktiverede værktøjer overbeviste juryen med sit brugercentrerede koncept og dens innovative smartphone-app. Merværdien af Hoffmann Group Connected Tools er simpel trådløs transmission af måledata direkte til pc´en eller til HCT-smartphone-appen. Den digitale GARANT skydelære HCT, dybdeskydelæren HCT samt den elektroniske GARANT moment-/drejevinkelnøgle HCT hører allerede til familien Hoffmann Group Connected Tools. Den gratis HCT-smartphone-app er tilgængelig i App Store og på Google Play.

Kernen i Hoffmann Group Connected Tools er HCT smartphone-appen, som kan linkes til HCT-værktøjer for at registrere, gemme og administrere måledata trådløs via Bluetooth. Dokumentationsfejl, der opstår under manuel dataoverførsel, undgås således, og kvalitetsstyring forenkles; måledatalogning bliver børns leg. Til videre behandling kan de målte værdier inklusive værktøjets serienummer, måledato, enhed og alle relevante indstillinger eksporteres i CSV-format til ethvert pc-program som Excel eller Word. Derudover er det muligt at konfigurere HCT-værktøjerne, så de ikke sender de målte værdier til appen, men direkte til en pc-applikation som Excel eller Word. Der kræves ingen softwareinstallation til dette.

Appen kan også yde et vigtigt bidrag til repeterbarhed: Måleparametre, måleværdier og tilladte tolerancegrænser kan gemmes i appen. Når forudkonfigureret, udføres den samme arbejdsproces altid identisk, og arbejdstageren modtager en advarsel, f.eks. hvis de tilladte målte værdier overskrides. Den producent uafhængige åbenhed af HCT-platformen er også attraktiv for brugeren. Selv i dag kan måleværktøjer fra Sylvac SA og Bowers Group bruges ud over GARANT HCT-værktøjerne via appen. Andre kendte producenter har allerede udtrykt interesse for at integrere deres produkter i HCT-appen.

Med sin HCT-platform blev Hoffmann Group tildelt de tyske innovationspriser som en ‚Vinder‘ i kategorien ‚Excellence in Business to Business – Information Technologies | Industry Specific and Service Software‘. Den tyske innovationspris anerkender tværsektorielle produkter og løsninger, der adskiller sig fra tidligere løsninger primært gennem brugerfokus og merværdi.

Følg os nu på LinkedIn eller abonner vores gratis newsletter og gå ikke mere glip af nogen prisaktioner, innovationer eller eksperttips.

Hoffmann Goup Danmark

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078