23948sdkhjf

Varmeværker tilpasset til biobrændsel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Varmeanlæg, som er baseret på fossilt brændstof som eksempelvis olie, kul eller gas er yderst forurenende og skadende for miljøet.

 Der er derfor fokus på udvikling og implementering af grøn teknologi, som kan give energibesparelser, CO2-reduktioner og endda nye økonomiske besparelser for din virksomhed.  

Fordele ved biomasseanlæg
Du kan med fordel opnå en række fordele ved at omlægge fossile brændselsanlæg til biomasseanlæg. Ved at omlægge varmeanlæg, der er baseret på fossilt brændstof med biomasseanlæg, sikres der en reducering af CO2-udledningen og skaber en mere miljøvenlig afbrænding. Samtidig er der mulighed for store økonomiske besparelser.

Når der eksempelvis forekommer afbrænding af kul og gas tilføres der en masse CO2 til atmosfæren, som er med til at forværre drivhuseffekten samt klimaforandringer. Dette har medvirket at der i høj grad er et øget fokus på at udvikle og optimere mere miljøvenlige energiformer, som eksempelvis afbrænding af biomasse. Når træer bliver genplantet, optages den mængde af CO2 der udledes, når træpiller og flis omdannes til el og fjernvarme. CO2-udslippet vil inden for få år blive optaget i ny skov, hvis man bruger resterne fra skovene til afbrænding, viser videnskabelige undersøgelser.

Udover de miljømæssige fordele ved at implementere et biomasseanlæg, får du en driftssikker og effektiv energiløsning, som kan udvikles og tilpasses efter specifikke behov. Der findes et væld af omkostningseffektive anlægstyper- og størrelser til opvarmning af eksempelvis beboelse, industrilokaler eller stalde.

Der er mulighed for at spare op mod 87,5% ved at gå fra eksempelvis olie til afbrænding af biobrændsel, som halm. Hvis der selv bliver produceret affaldsprodukter i virksomheden, er der mulighed for yderligere økonomiske besparelser.

Kundetilpasset anlæg
Linka er blandt verdens førende specialister inden for udvikling, projektering og opførsel af fuldautomatiske biomasseanlæg til hele verden. Linka har mange års erfaring med at producere og installere varmeværker, som tilpasses efter kundens ønsker og behov og ud fra de brændselstyper der er tilgængelige.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047