23948sdkhjf

Fuldblods CTS-system som nu også anvender ZigBee!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

Vi har videreudviklet vores intelligente energistyringssystem til yderligere en trådløs standard, nemlig ZigBee. Simpel opsætning og med lavt strømforbrug!

Med den nye gateway kan vi nu kommunikere ved hjælp af ZigBee i CleverHouse-installationer. ZigBee er en trådløs kommunikationsstandard ligesom WiFi, dog er der her et meget lavt strømforbrug. Selvom strømforbruget er lavt, går man her ikke på kompromis med rækkevidden. ZigBee er et mesh-point system, som betyder at ZigBee produkter forstærker ”netværket”. To enheder kan altså kommunikere sammen gennem andre ZigBee produkter.

Bliv klogere på CleverHouse her.

 

Utallige muligheder

Med en CleverHouse controller (SC.CC.01) kan vi skabe et netværk bestående af flere SC.GH.04, som hver kan have tilkoblet 100 stk. ZigBee 3.0 certificerede enheder, som kan være en ZigBee temperatursensor (SC.MT.02), en dør- og vinduessensor (SC.SS.03) eller en Danfoss Ally. En ZigBee dimmer fungerer som forstærker/router mellem enhederne og koordinatoren SC.GH.04.

Vi kan med SC.GH.04 opfylde kundens ønske omkring varmestyring mm. med et simpelt trådløst netværk, der kan kommunikere over store afstande.

 

Opnå mere komfort og perfekt indeklima

Danfoss Ally termostaten er også en nyhed i vores sortiment. Danfoss Ally åbner muligheden for styring af radiator og gulvvarme. Med varmestyringen er du sikret mere komfort og perfekt indeklima. Gennem app eller computerprogram kan du nemt styre varmen i alle rum. Danfoss Ally er også udstyret med et LED display, så du nemt kan aflæse den indstillede temperatur. Du kan også justere varmen på selve termostaten og se temperaturen vha. displayet. Der kan også angives øvre og nedre begrænsninger for ønskede temperatur, hvilket kan være nyttigt f.eks. på elevværelserne på en efterskole, da nogle elever gerne vil have 20°C og andre 23°C.

Det intelligente ved Danfoss Ally er også at selvom internetforbindelsen forsvinder, så virker termostaten stadigvæk, da den altid huske på den seneste indstillet værdi indtil den får noget nyt at vide.

For at opnå optimal varmestyring skal rummet også udstyres med dør- og vindueskontakt og temperatursensor. Danfoss Ally slukker automatisk for varmetilførslen når et vindue åbnes og når den rette temperatur i rummet er opnået.

Her ses ZigBee gateway SC.GH.04, som kommunikerer med enhederne:


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Billeder & videoer

SC.MT.02 - Temperatursensor som måler rumtemperaturenSC.SS.03 - Dør- og vinduessensor sender signal til controlleren.Forstærker kommunikationen mellem enheder og SC.GH.04.Danfoss AllyTM termostat til varmestyringHos SoftControl hjælper vi vores kunder til en bæredygtig omstilling ved at støtte op om følgende af FNs Verdensmål.

Send til en kollega

0.062