23948sdkhjf

Sådan optimerer vi et ECL-anlæg med CleverHouse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

Med en CleverHouse controller kan vi overstyre et ECL-anlæg. Derved har du mulighed for at lave en endnu bedre optimering og komfort gennem CleverHouses mange funktioner – samtidigt med at tilkoble dine tekniske installationer til én brugerflade.

Nem tilslutning imellem CleverHouse og ECL 

En ECL er Danfoss’ svar på et intelligent blandesløjfestyring herunder brugsvand/varme og ventilation. Ved at overstyre et eksisterende ECL-system via CleverHouse slipper du for at skulle investere i en helt ny installation med brugsvand/varme og ventilation, selvom du ønsker yderligere installationer med CleverHouse såsom belysning, adgangskontrol mm.  

Tilslutning mellem CleverHouse og ECL-anlægget sker via RS485 Modbus som både controlleren og ECL’en har indbygget – der skal blot skabes forbindelse med et parsnoet kabel. 

Her har vi samlet mere information om Daisy Chain

Svenstrup Efterskole ønskede én samlet brugerflade 

Vi har i foråret afsluttet et projekt på Svenstrup Efterskole, hvor et eksisterende ECL-anlæg var installeret. Efterskolen fik styret gulvvarmen gennem ECL-regulatoren, men da skolen gerne ville udvide den intelligente energistyring og ønskede kun én samlet brugerflade, overstyrede vi ECL-anlægget. Hele skolen fik også installeret vindues- og dørsensorer, hvorved varmetilførslen stopper automatisk ved udluftning i lokalerne. Sensorerne gav også skolen en ekstra tryghed, idet at pedellen nemt fik overblik over åbne vinduer og døre, når skolen lukkes ned til ferier og weekender.

Skab forbindelse over store afstande  

Da installationen på Svenstrup Efterskolen skulle strække sig over fysisk stor afstand, benyttede vi vores Ethernet til Modbus gateway (SC.GH.01) til at skabe forbindelse mellem CleverHouse controlleren og ECL-regulatoren. CleverHouse controlleren var placeret i den modsatte ende af skolen ift. ECL-regulatoren. Derfor måtte vi skabe en Modbus-forbindelse over Ethernet vha. to SC.GH.01. Mellem disse to oprettes en Ethernet-forbindelse som kan strække sig over stor afstand.

Besøg vores website og læs andre cases


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063