23948sdkhjf

Nye batterier til robotter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Celltech A/S

Celltech har i mange år designet og produceret batterier til producenter af industrielle applikationer. Bredt driftstemperaturområde, lang levetid, høj energitæthed kombineret med høj effekt og mange andre kundekrav er normale for os.

Vi er vant til at arbejde med mange forskellige batteri kemier, både ikke-opladelig og genopladelige batterier og finder altid den mest passende løsning, der opfylder kundens krav.

I øjeblikket ser vi en øget fokus på elektrificering og robot teknologi.  Førhen blev hovedsageligt Li-Polymer og Li-Ion (NMC) anvendt til robotter og droner. Men i de senere år er der kommet mere fokus på Lithium Jern Fosfat (LiFePO4) og lithium-titanate-oxide (LTO). LTO cellens opbygning gør dem perfekte til hurtig opladning, stort strømtræk og rigtig mange cycles. Cellerne sammenbygges - som andre Lithium løsninger - med sikkerhedsprint (PCB/BMS) i en Soft pack eller hard pack løsning.

Hver kemi har sine fordele, f.eks. høj aflade strøm, høj lade strøm, mange op- og afladninger samt lang levetid. Det er bl.a. disse parametre der er vigtige for Robot industrien og som efterspørges lige nu. Vores fornemmeste job, er at guide vores kunder til den rigtige batteriløsning.

Celltech Gruppens seks nordiske salgskontorer samt salgskontorer i England, Kina og Hong Kong, kan hjælpe med alle faser af en produktlancering. Vi kan bistå udvikling, sourcing, test, verificering, prototyper, produktion, godkendelser og logistik.
I Celltech R&D teams lokaliseret i Norden og i Kina, står vi for mekanisk og elektrisk design samt test og analyse af batterier. Med tre fabrikker i Norden og Kina, kan vi skalere produktion størrelser i forhold til vores kunders behov.

Har du spørgsmål om batterier, teknologi Trend eller produktion af batteriløsninger, så tøv ikke med at kontakte os – The Power of Change

Med venlig hilsen
Celltech Gruppen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Celltech A/S

Lejrvej 25
3500 Værløse
Danmark
Celltech A/S

Billeder & videoer

batteri modul battery moduleBatteri the power of change celltech group

Send til en kollega

0.078