23948sdkhjf

BibaDesign fik hjælp til ny hjemmeside og webshop

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Produktions Univers

Når man kaster sig ud i at designe og sælge eksklusive hundesenge, er der mange aspekter at se på. BibaDesign fik hjælp til alt fra strategi til webshop og markedsføring hos Dansk Produktions Univers.

Når du skal sælge dine produkter, er det vigtigt at få dem vist frem på professionel vis. Men hvad stiller man op, når produktionen ikke er i gang endnu, og der er tusindvis af mulige løsninger at vælge mellem?

BibaDesign fik hjælp af Dansk Produktions Univers til at udvikle en "sengebygger", som kunderne kan bruge til at sammensætte præcis den hundeseng, der vil passe ind i deres hjem.

Sarah Reenberg Hansen kom til Dansk Produktions Univers med sin nystartede virksomhed og visionen om en eksklusiv hundeseng. Herfra fik hun hjælp af de erfarne rådgivere til udvikling af strategi for virksomheden, markedsføringen og opbygningen af det online univers. 

”Jeg føler, at jeg er blevet en del af en lille, intim familie gennem Dansk Produktions Univers. Det er så vigtigt for mig, at det hele skal foregå i Danmark, så jeg kan have en relation til dem, der producerer mine hundesenge. Det har allerede nu givet mig enormt meget vigtig viden,” siger hun. 

Det viste sig, at en anden medlemsvirksomhed var et perfekt match til at snedkerere de flotte hundesenge. Læs mere om BibaDesigns oplevelse med udvikling af alt fra koncept til færdig hjemmeside og webshop.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Produktions Univers

Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
Danmark
Dansk Produktions Univers

Send til en kollega

0.062