23948sdkhjf

Skab suverænt overblik med SunSystem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

Har du endnu ikke hørt om vores solcellemonitoreringssystem, så læs videre og bliv klogere på hvordan du kan:  Skabe overblik over produktionen af solenergi | Se dine CO2-besparelser | Modtage alarmer omkring driftsforstyrrelser.

Tilbage i 2010 udviklede vi vores egne solcellepaneler samt montagesystem, men i 2013 gik vi over til at importere fra førende producenter. I stedet fokuserede vi på at udvikle et solcellemonitoreringssystem, som skulle gøre det nemt for brugeren selv at overvåge sit solcelleanlæg. Systemet kalder vi SunSystem og er en online portal, som er tilgængelig fra en URL, der nemt og hurtigt kan tilgås.  

Her logger du ind med en brugerprofil hvorefter du kan se et overblik over driften, energiproduktionen over tid, CO2-besparelse, effekt mm.

Bliv klogere på SunSystem her

Overvågning af flere lokationer samlet ét sted 

Nederst  ses et eksempel fra Frederikshavn Boligforening, hvor solcelleanlægget er fordelt over flere lokationer. Boligforeningen kan nemt tjekke tilstanden på de tilsluttede invertere. Som det ses i eksemplet, er det fejl på 1 ud af de 51 invertere. Afhængig af hvilken serviceaftale boligforeningen har skrevet, så vil enten brugeren selv eller en tekniker fra SoftControl modtage besked om driftsforstyrrelsen og løse problemet. 

Se dashboard live her

Tydeliggør din grønne profil

SunSystem genererer et dashbord, som kan ses af alle eller gøres privat via en URL. Her vises blandt andet et tydeligt overblik af den samlede CO2-besparelse samt energiproduktionen af solen. Dashboardet kan med fordel vises til andre, f.eks. i en foyer for at fremstå og tydeliggøre sin grønne profil for forbipasserende personer. Til at hjælpe med at synliggøre dashboardet kan vores InfoScreen anvendes, som kan tilkobles et fjernsyn.

Læs mere om InfoScreen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Billeder & videoer

Hos SoftControl hjælper vi vores kunder til en bæredygtig omstilling ved at støtte op om følgende af FNs Verdensmål:

Send til en kollega

0.078