23948sdkhjf

Carl Stahl tilbyder besøg i samarbejde med Hi-Force!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carl Stahl A/S

Vidste du at vi i samarbejde med Hi-Force tilbyder kursus ude hos dig? For at gennemgå produkter ved Hi-Force store sortiment, vise hvad de byder på samt vejlede og rådgive i brugen af hydrauliske produkter.

Vi har gennem mange år haft et tæt samarbejde med Hi-Force, som vi har været utrolig stolte af.
Hi-Force har mere end 2.000 hydrauliske værktøjer, komponenter og tilbehør, da sortimentet består af både hydrauliske donkrafte i forkellige udformninger, hydrauliske pumper og forskelligt værktøj såsom momentnøgler, trækcylindere og møtrikknusere finder man produkter til mange forskellige arbejdsopgaver.

Nu har Hi-force i samarbejde med Carl Stahl A/S gjort det muligt for vores kunder at aftale et besøg af en Hi-force servicevogn, der gennemgår produkterne, laver on-site tests, re-certificering af nuværende produkter og meget mere.

Hi-Force produkter er i brug hver dag i en lang række industrier, herunder blandt andet  olie og gas, petrokemisk & raffinering, vandkkraftværker, stål- og aluminiumsanlæg, papirfabrikker, sukkerraffinaderier, jernbaner, minedrift, byggeri, skibsbygning og skibsreparation, Aerospace og de mange tusinde industrielle servicevirksomheder, der støtter disse markedssektorer.

Hi-Force hydrauliske værktøjer tilfredsstiller løbende industriens krav under konstruktion, produktion, nedbrud og rutinemæssig nedlukningsreparation og vedligeholdelse. Ud over 2.000 standardprodukter er ingeniør- og designteamet også i stand til at udvikle specialdesignede hydrauliske værktøjer til at imødekomme slutbrugernes krævende og specifikke krav.

Vi har gennem mange års samarbejde, opnået stort kendskab til Hi-Force produkt porteføjle, for at yde den bedste rådgivning og sparring indenfor hydralisk værktøj.
 
Har i et ønske om at få besøg af Hi-Force og Carl Stahl, skal i blot kontakte os på mail salg@carlstahl.com, ønsker i at vide mere om Hydrauliske donkrafte findes dette i vores katalog eller på vores hjemmeside her 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carl Stahl A/S

Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Danmark
Carl Stahl A/S

Send til en kollega

0.189