23948sdkhjf

Carglass: Administrative robotter er en ”no-brainer”

| Medlemsnyhed | Indrykket af DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

Carglass har skabt stor vækst med administrative robotter. I et projekt med Dansk Industri underviser de andre i, hvordan man kommer i gang.

På hovedkontoret i Albertslund sidder Michael Jeppesen, der er RPA Developer hos Carglass. Han har på knap halvandet år implementeret 80 administrative robotter i virksomheden, der håndterer alt fra fakturering til opslag i forsikringssystemer.

Hele 46 processer håndteres i dag udelukkende af administrative robotter (RPA), og det har sparet virksomheden for ca. 12–15 nye ansættelser. Det er sket samtidig med, at de eksisterende medarbejdere har fået mere tid til værdiskabende opgaver:

– Vi har ikke haft en eneste fyring. Vi er vækstet meget det seneste år, så der har de administrative robotter kunnet dække det ekstra arbejde, fortæller Michael Jeppesen.

Blev rollemodel for virksomheder
Carglass var med i et projekt støttet af Industriens Fond, der har til formål at udbrede kendskabet til administrative robotter i danske SMV’er. I dag underviser Michael Jeppesen selv andre virksomheder i RPA for begyndere. Det er administrerende direktør, Carina Bukkehave, stolt af:

– Jeg oplever tit, at folk spørger ind til vores erfaringer, fordi de selv overveje, om de skal bruge administrative robotter. Fra et strategisk niveau har det vigtigste for mig været at starte i det små og komme i gang og få nogle hurtige succeser, så medarbejdere og lederne i afdelingerne kan se, at det faktisk er rigtig godt. 

Få Carglass' råd til administrative robotter 
På Dansk Industris hjemmeside kan du læse mere om RPA og få værktøjer til selv at komme i gang.  Læs mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

Send til en kollega

0.078