23948sdkhjf

Sådan vælger du den rigtige etiketprinter til din virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Nethandlen har kronede dage. Bekvemmeligheden ved at kunne sidde i ro og mag i sit eget hjem og få alle sine køb leveret direkte til døren er blevet en integreret del af vores hverdag.

Artiklen er sponsoreret.

Det stiller naturligvis krav til enhver virksomhed med webshop, uanset om den er nystartet eller har flere år på bagen.

Et essentielt stykke udstyr er derfor etiketprinteren, som bruges til at printe fragtlabels stregkoder, prisskilte og lignende etiketter. Mange små eller nye virksomheder bruger en almindelig inkjet-printer til at printe labels, men det kan often give bøvl med printeren i form af papirstop, skævt printede etiketter og en masse mandetimer, der bliver brugt på indstille printeren korrekt.

Med en dedikeret labelprinter til formålet kan du imidlertid løse alle opgaven med et snuptag. Der findes i dag mange forskellige typer af etiketprintere på markedet fra dedikerede producenter, der fokuserer på at levere kvalitetsløsninger til virksomheder. Du kan for eksempel investere i en god Zebra printer til din virksomhed, eller måske en labelprinter fra SATO.

Du kan imidlertid både få få håndholdte og stationære etiketprintere - og nogle af dem har flere funktioner end andre. Det er derfor vigtigt, at du afdækker, hvad din virksomhed har behov for, inden du investerer i en printer til dine labels.

Det skal du overveje
Det er vigtigt, at den etiketprinter, du køber kan stå distancen. I store virksomheder skal der som regel printes mange labels på daglig basis, og de skal ofte være store. I sådan et scenarie er en stationær etiketprinter det bedste bud. Her skal du overveje:

●       Opløsning

●       Labelstørrelse

●       Printhastighed

●       Sort/hvid eller farve

●       Software

●       Skabeloner til etiketter, billeder og stregkoder

Til mindre eller nye virksomheder, der så småt er ved at starte ud kan en håndholdt etiketprinter til gengæld slå fint til. En mindre labelprinter til hånden kan desuden også være til gavn i store virksomheder til brug på lageret, når der skal udskrives etiketter i en fart. Her skal du overveje:

●       Labelstørrelse

●       Tastaturlayout

●       Sort/hvid eller farve

●       Mulighed for at indstille skrifttyper

Farver eller ej?
Det er ikke alle etiketter, der kræver en farveprinter. Labels til lager, stregkoder og prissætning kan typisk printes i sort-hvid uden problemer. Imidlertid kan en farveetiket printer være den ideelle løsning til logoer og grafiske symboler - et farvelogo kan for eksempel tilføje noget ekstra til dine fragtlabels.

Hvis du er bekymret for at skulle bruge ekstra penge på blækpatroner ved siden af,  hvis du investerer i en labelprinter, der kan printe i farver, så er det i øvrigt ikke nødvendigt - mange af de nye modeller bruger nemlig slet ikke blæk, men derimod særlige labelruller, hvor farven er varmefremkaldt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047