23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trykstøbt aluminium, en oplagt mulighed

Trykstøbning er en metode som anvendes til fremstilling af emner i aluminium. Trykstøbning gør det muligt at producere mange ensartede emner med komplekse geometrier til en relativ lav pris.

Trykstøbning er en metode som anvendes til fremstilling af emner i aluminium. Ved trykstøbning bliver en støbeform fyldt med flydende aluminium under mange tons tryk. Emnet forbliver under tryk ved størkningen. Trykstøbning gør det muligt at producere mange ensartede emner med komplekse geometrier til en relativ lav pris i forhold til alternativerne, som kunne være f.eks. fræsning.

Varmeledningsevne
En af de mest væsentlige parametre i designet for elektronikprodukter, er at kabinetter skal have en god varmeledningsevne. Det kan sikres ved både valg af aluminium som materiale men også ved at designe det med høje køleribber og geometrier som er optimale til varmeleding. Dertil skal man sørge for at bruge aluminium uden porøsiteter for at opnå bedst muligt resultat.

Styrke/vægt forhold
Ved at vælge trykstøbning hos Alcumatic A/S kan vi levere trykstøbte aluminiumsemner efter dit ønske og behov. Vi er blandt de bedste i Danmark til at producere komplekse geometrier med høje køleribber.

Trykstøbt aluminium har flere fordele:

  • Højt styrke/vægt-forhold
  • Korrosionsbestandighed
  • Fremstilling af komplekse geometrier
  • Letvægtsmateriale
  • Høj varmeledningsevne
Alcumatic A/S
Rønsdam 4
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12096283
P nummer: 1000330315

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047