23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prisstærke cobots kommer til Danmark

Fleksible og brugervenlige kollaborative robotarme der kan håndtere mange forskelligartede opgaver. Konkurrencedygtige priser sænker opstartsomkostningerne, der ofte kan være høje ifm. industriel automatisering.

Markedet for kollaborative robotter og robotarme – også kaldet cobots eller cobotter – er i rivende udvikling. Cobots, der kan arbejde tæt sammen med mennesker uden afskærmning, øger kvalitet, fleksibilitet og effektivitet i produktionen og gør det muligt at agere hurtigt på de vekslende markedsforhold.

Konkurrencedygtige priser
Diatom A/S har indgået et samarbejde med de to cobot-producenter DOBOT og HITBOT. De leverer begge kollaborative robotarme til konkurrencedygtige priser, hvilket i høj grad sænker opstartsomkostningerne, der ofte kan være høje i forbindelse med industriel automatisering. Derfor henvender robotterne sig ligeledes til små- og mellemstore virksomheder, der ofte anser automatisering som en dyr og krævende post.

Nem implementering, programmering og drift
I modsætning til komplekse og dyre industrirobotter er cobots fra DOBOT og HITBOT ekstremt nemme og intuitive at programmere og betjene. Selv operatører uden programmeringserfaring kan let fuldføre programmeringsprocessen ved blot at trække og slippe armen eller vha. en app på mobil, tablet eller pc.

Samarbejde og sikkerhed
Cobots fra HITBOT og DOBOT er udstyret med forskellige typer af antikollisionsteknologi og kan derfor arbejde tæt sammen med mennesker uden afskærmning.

Cobot sortiment
Z-Arm-serien fra HITBOT og CR-serien fra DOBOT består af cobots med forskellige egenskaber, dimensioner, nyttelast og rækkevidde.
Sortimentet henvender sig til virksomheder af alle størrelser, som ønsker at maksimere effektivitet, produktivitet og investeringsafkast. Cobotterne finder anvendelse i mange industrier, bl.a. inden for produktion og emballering, maskinbygning, undervisning, medicinal og kemisk industri – kun fantasien sætter grænser.

HITBOT Z-Arm
4-akset, smidig, kompakt og med lille fodaftryk. Nyttelast: 1-3 kg. Rækkevidde: 320-420 mm. Gentagelsesnøjagtighed: ±0,02 mm.

Dobot CR
6-akset og multifunktionel. De 6 akser gør det muligt for robotarmen at efterligne menneskelige bevægelser. Nyttelast: 3-16 kg. Rækkevidde: 795-1525 mm. Gentagelsesnøjagtighed: ±0,02 mm.

Læs mere på Diatoms hjemmeside: https://www.diatom.dk/mediecenter/nyheder-pressemeddelelser/2021/prisstaerke-cobots-fra-dobot-og-hitbot/

For yderligere information, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@diatom.dk.

HITBOT vil kunne opleves på Diatoms stand (J7274) på HI-messen i oktober 2021.

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Kontaktperson

MP
Michael Petersen
Produktchef
mp@diatom.dk

Send til en kollega

0.032