23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundecase: Outsourcing af kabler til Mekoprint Cables

Læs nedenstående case om hvordan Mekoprint Cables overtog Danfoss Drives' kabelproduktion og blev en af deres foretrukne partnere af kabler og ledninger.

EFTERSPØRGSEL
Med deres egne ord lever og ånder Danfoss Drives udvikling, fremstilling og levering af frekvensomformere.

Danfoss Drives har 5.000 ansatte over hele verden arbejder på deres frekvensomformere. Som et led i deres tanke, om at fortsætte med at fokusere 100 procent på deres kerneforretning, og udnytte deres egen ekspertise fuldt ud, havde Danfoss Drives et behov for at outsource deres produktion af kabler og andet tilbehør til deres frekvensomformere.

Denne outsourcing inkluderer 70 produktnumre, alt produktionsudstyr samt dokumentation.

LØSNINGEN
Her kunne Mekoprint Cables, med 20 års erfaring i udvikle, designe og fremstille kundespecifik kabelkonfektion, løse et stort behov hos Danfoss Drives.

Den komplette produktion og montage af Danfoss Drives-kabler, inklusive maskiner, materialer og værktøjer, er nu flyttet til Mekoprint Cables-fabrikken i Polen, hvor Mekoprint Cables også tilbyder rådgivning om materialevalg og kontinuerligt fokuserer på procesoptimering gennem anvendelse af LEAN.

Som en specialiseret kabelproducent håndterer Mekoprint Cables også al dokumentation i overensstemmelse med UL og ISO 9001.

Udviklingsfasen fandt sted på grundlag af en tæt dialog mellem parterne med konferenceopkald hver anden uge, og i produktion er der nu et dedikeret produktionsteam bestående af 6-7 specialister til at betjene Danfoss Drives.

KUNDEN SIGER
"Med outsourcing af vores kabler til Mekoprint Cables sparer vi tid, plads og ressourcer, så vi kan koncentrere os fuldt ud om produktionen af vores frekvensomformere. Størrelsen på vores egen forsyningskæde er reduceret, vi har fået større produktionsplads og er blevet mere fleksible.

Før, under og efter outsourcing-processen har Mekoprint Cables vist sig at være yderst imødekommende og fleksible med hensyn til vores krav, samtidig med at vi løbende modtager gode råd og forslag til forbedringer.

I denne proces var det et naturligt skridt for os i Danfoss at gøre Mekoprint Cables til en af vores foretrukne partnere af kabler og ledninger."

Mr. Alexandre Allaire
Chef for kategori, Senior Director, Danfoss indkøb

 

Mekoprint deltager på EOT 2021.

Om mindre end to uger åbner EoT messen - Electronics of Tomorrow 2021 i Herning, hvor du kan møde Mekoprint som udstiller og høre inspirerende indlæg fra bl.a. Tom Kristensen.

Du kan finde os på stand M9854, men kontakt os gerne forinden for at høre om den specialist du gerne vil mødes med kan være på standen. Klik her for at se kontakter pr. produktområde.

Mekoprint A/S
Hermesvej 2
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10825598
P nummer: 1002901757

Send til en kollega

0.047