23948sdkhjf

16 års partnerskab og en efterhånden komplet løsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Idéskilte i Horsens har nu været kunde hos VS Automatic i 16 år. Med den efterhånden komplette løsning er trækken om fødderne forsvundet, elregningen blevet mindre og indbrud er nu en by i Rusland.

Én ting er sikkert, for den kreative skiltevirksomhed i Horsens, der skal ikke gåes på kompromis, når det gælder sikkerhed og medarbejdernes velbefindende. 

Idéskilte har bl.a. fået installeret varmepumpe, solceller, alarm og tåge, som snart udgør en helt komplet løsning!

Idéskilte lagde ellers hårdt ud med flere indbrud, da de flyttede til adressen i Horsens for 16 år siden. Lars, ejer, fortæller:

“Indenfor det første døgn vi boede her, havde vi et indbrud. Så havde vi yderligere 5 indbrud på et halvt år, indtil vi fik installeret røg i forbindelse med alarm. Siden har vi ikke haft indbrud. Man må jo sige, at det har været effektivt.”

Læs den fulde artikel om Idéskiltes komplette løsning her.

For Lars gælder det, at tingene skal virke. For der er forskel på, om der er tale om privat eller erhverv, når det fx omhandler alarm og overvågning.  

For én ting er, at det er betryggende med et alarmsystem, som fungerer upåklageligt. Noget andet er, at du som erhvervsdrivende kan være underlagt forskellige regler for bl.a. alarm og overvågning af din forretning, hvis du vil være dækket af din forsikring. Derfor er det vigtigt, at dit alarmsystem lever op til de fastsatte krav, hvis uheldet er ude.

Husk derfor altid at tjekke op på dine forsikringskrav, så du er helgraderet, hvis uheldet er ude.  

Varmepumpe afhjalp træk om fødderne
Idéskilte holder til i en stor bygning med kontorafdeling i den ene ende og produktionshal i den anden. Problemet med et sådant hus er, at gennemgangen mellem de forskellige afdelinger er stor, og rumtemperaturene er forskellige. Det bevirker desværre en del træk.

Men det har der heldigvis været en simpel løsning på – nemlig en luft til luft varmepumpe.

“Det var simpelthen så træls. Det trak sådan om benene på os, når vi kom lidt op ad dagen. (...) Når der så skal være varmt i det ene rum og køligere ude i hallen, så kom der simpelthen træk om benene på os – men det har varmepumpen simpelthen afhjulpet.”  Fortæller Lars.

Idéskilte fik installeret en Panasonic varmepumpe HZ35WKE m. Wi-Fi, hvilken har sørget for, at gennemgangen i huset kan forblive den samme samtidig med, at temperaturen på kontoret forholder sig stabil hele dagen.

Læs den fulde udgave af artiklen her

 VS Automatic
☎️ (+45) 75 64 18 99 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.078