23948sdkhjf

Klik dine nye vinduer og døre hjem online

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Onlinemarkedet har for alvor gjort sit indtog og det gælder diverse forskellige brancher.

Mange foretrækker at shoppe på nettet i ro og mag hjemmefra og det er bestemt ikke en undtagelse, når det gælder byggematerialer. Du kan nemlig nemt og hurtigt designe og bestille dine helt nye døre og vinduer online.

E-commerce og handel via internettet er enormt stort og falder mange mere belejligt end at handle eksempelvis i en fysisk butik. Når du handler over nettet, kan du nemlig lettere sammenligne priser på den vare du kigger på, du undgår at stå i kø ved kassen og du kan enkelt og hurtigt bestille den vare hjem, som du ønsker.

Der er mange fordele ved online handel – ikke mindst kan vi, i betragtning af den forestående COVID-pandemi, også distancere os til hinanden ved hjælp af webshops og shopping på nettet fremfor de fysiske butikker.

COVID-19 styrkede online handlen
Pandemien satte tilmeld gang i en øget efterspørgsel på byggematerialer og mange valgte at sætte fokus på renoveringer til huset fremfor rejser eller andre produkter. Herunder hørte selvfølgelig udskiftning af vinduer og døre, og derfor gav det yderligere mening at kunne bestille sine nye elementer let via online shopping.

Onlinehandlen har desuden udviklet sig hos mange forskellige brancher og der er til stadighed en stigende grad af interesse for internettets handelsmarked – flere og flere nicher og varekategorier bliver introduceret i webhandlen. Dette gælder ikke mindst for dig, der skal renovere eller bygge nyt, og du kan altså simpelt og hurtigt bestille nye vinduer og døre hjem online.

Dette har den danske vinduesspecialist Bedst og Billigst sat fokus på. Vinduesgiganten, som også sælger facadedøre, har nemlig skabt et rent online marked for handel med døre og vinduer. Her er den private kunde i højsædet og virksomheden lægger et stort brændpunkt på det online marked. Ja, faktisk så stort at alt foregår online.

Du behøver ikke at bruge tid på at køre i et byggecenter for at bestille nye elementer, når du skal skifte vinduer og døre. Alt foregår nemlig direkte på hjemmesiden.

Bedst & Billigst har eksisteret længe – også før pandemien slog igennem – men fokusset på den online handel har virksomheden ikke sluppet. Her er fordyrende mellemled nemlig skåret effektivt fra og kunden er i stedet sat i højsædet. Her kan du trygt og sikkert bestille din nye hoveddør eller terrassedøren til stuen. Servicen er der fortsat, og du kan blive guidet enten på telefon, e-mail eller chat.

Du kan selvfølgelig også lade dig guide forud for din bestilling på hjemmesiden eller via én af de smarte videoer på YouTube. Du kan også følge dette link til en artikel, der guider dig.

Enkel bestilling
Bestillingen er hurtig og enkel – du designer nemlig selv de nye vinduer og døre via konfiguratoren på hjemmesiden. Du indtaster blot de mål, som du ønsker dine nye vinduer og døre produceret i og herfra vil du blive guidet igennem mulige valg og tilvalg til dit nye vindue eller dør.

Processen er meget simpelt og det gør det let og gennemskueligt for den enkelte forbruger.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063