23948sdkhjf

Rundvisning på stålfabrikken

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hosta Industries A/S

Hos Hosta Industries sætter vi en ære i at levere stålemner, der kan holde i mange årtier. Derfor arbejder vi stålsat på at fastholde vores velkendte kvaliteter og ikke mindst yde den bedste service.

Det betyder også, at ”godt nok” aldrig er godt nok for os. Og af den grund arbejder vi hele tiden på at optimere vores processer. I den forbindelse har vi netop valgt at udvide vores maskinpark, så vi har endnu mere kapacitet i produktionen

Rundvisning på stålfabrikken
En anden vigtig årsag til vores velkendte kvalitet er det gode og nære samarbejde med vores kunder – og vi har uden tvivl Danmarks bedste kunder. Derfor byder vi også gerne interesserede på en rundvisning i produktionen. Det er nemlig vores erfaring, at et tæt samarbejde ofte giver anledning til nye idéer og optimeringsmuligheder på produktsiden. Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores salgsmanager Anders Bo på +45 81 77 62 27 for at få en rundvisning på fabrikken – vi holder fortsat til 15 kilometer nord for Aalborg, hvor vores fabrik har været solidt placeret gennem mere end fire årtier.

Stålfasthed og jernvilje sikrer leveringstiden
Til trods for at vi gør vores absolut bedste for at imødekomme vores kunders ønsker og behov i forhold til leveringstider, oplever vi som mange andre i branchen høje prisstigninger og mangel på udvalgte materialer. Det betyder, at vi i øjeblikket har længere leveringstider end normalt. Men med den rette jernvilje og dialog i øjenhøjde med vores leverandører og kunder kan vi heldigvis fortsat fastholde leveringstiden på et acceptabelt niveau.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hosta Industries A/S

Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Danmark
Hosta Industries A/S

Send til en kollega

0.062