23948sdkhjf

Seritronic styrker salgsorganisationen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Seritronic A/S

Hos Seritronic ser vi frem til en tid med spændende tiltag i organisationen.

Som et led i Seritronics vækstplaner sker der spændende tiltag i organisationen. Dette betyder blandt andet at Lasse Langelund Pedersen bliver ny Global sales manager i Seritronic. Lasse har tidligere fungeret som Area Sales Manager, hvor opgaverne har været centreret om kunder, særligt på det danske marked. Med den nye rolle skal han være med til at realisere vækstmål og strukturere nye tiltag i organisationen.

- Vi har store ambitioner for Seritronic og det kræver selvfølgelig den rette organisation og de rette folk. Derfor er vi i gang med en række spændende tiltag i organisationen, som blandt andet betyder at vi får en Global sales manager. Lasse har gjort det rigtig godt i de 7 år han har været ansat hos Seritronic. Lasse er vellidt hos både kunder og kollegaer. Det ligger derfor som et helt naturligt skridt for os at Lasse får en ny ledende rolle. 
   Hans Henrik Pedersen, direktør og ejer

Lasse selv glæder sig til at være en del af den spændende udvikling.

- Jeg ser frem til at være med til at skubbe Seritronic op på det næste niveau. Med vores salgsafdeling og stærke setup går vi en spændende tid i møde.
   Lasse Langelund Pedersen, Global sales manager

Medlemsnyhed

Indrykket af
Seritronic A/S

Juelstrupparken 8
9530 Støvring
Danmark
Seritronic A/S

Send til en kollega

0.062