23948sdkhjf

Avanceret 7 akset Fanuc robotkantpresse til IQ Metal A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af IQ Metal A/S

Med indkøb af større 7 akset Fanuc robotcelle udstyrelt med 8 akset Gasparini kantpresse og preloader, der er integreret med Starmatiks avancerede off line programmering, har IQ Metal A/S nu automatiseret hele bukkeområdet.

Virksomheden råder i forvejen over automatiseret kantpresning, bl.a. en Starmatik kantpresserobot til mindre pladeemner samt et panelbukkecenter. Med denne ny robotløsning har IQ Metal A/S således automatiseret hele bukkeområdet. Fabriksdirektør Jesper Z. Nielsen udtaler, at netop automatisering er et væsentlig parameter i den globale konkurrence og medvirkende til at underleverandørarbejde kan fastholdes i Danmark. Jesper Z. Nielsen ved hvad han taler om da IQ Metal A/S også driver produktion fra eget datterselskab i Polen.
Valget af den nye robotcelle blev foretaget efter en nøje udvælgelse af alternative løsninger og Jesper Z. Nielsen udtaler, at det som et ”Kinder æg” er lykkedes at få hele 3 ting opfyldt: Starmatik styring, som virksomheden råder over i forvejen, Gasparini kantbukker som er blandt de bedste på markedet og ikke mindst levering og service fra Sertech, som har lang erfaring med installering og servicering af robotkantpresning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
IQ Metal A/S

Birkemosevej 1
8361 Hasselager
Danmark
IQ Metal A/S

Send til en kollega

0.078