23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avanceret 7 akset Fanuc robotkantpresse til IQ Metal A/S

Med indkøb af større 7 akset Fanuc robotcelle udstyrelt med 8 akset Gasparini kantpresse og preloader, der er integreret med Starmatiks avancerede off line programmering, har IQ Metal A/S nu automatiseret hele bukkeområdet.

Virksomheden råder i forvejen over automatiseret kantpresning, bl.a. en Starmatik kantpresserobot til mindre pladeemner samt et panelbukkecenter. Med denne ny robotløsning har IQ Metal A/S således automatiseret hele bukkeområdet. Fabriksdirektør Jesper Z. Nielsen udtaler, at netop automatisering er et væsentlig parameter i den globale konkurrence og medvirkende til at underleverandørarbejde kan fastholdes i Danmark. Jesper Z. Nielsen ved hvad han taler om da IQ Metal A/S også driver produktion fra eget datterselskab i Polen.
Valget af den nye robotcelle blev foretaget efter en nøje udvælgelse af alternative løsninger og Jesper Z. Nielsen udtaler, at det som et ”Kinder æg” er lykkedes at få hele 3 ting opfyldt: Starmatik styring, som virksomheden råder over i forvejen, Gasparini kantbukker som er blandt de bedste på markedet og ikke mindst levering og service fra Sertech, som har lang erfaring med installering og servicering af robotkantpresning.

IQ Metal A/S
Birkemosevej 1
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42625728
P nummer: 1001828189

Send til en kollega

0.033