23948sdkhjf

Golfbiler som arbejdsbil: Det kan du bruge dem til

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Rigtig mange forskellige typer af virksomheder gør brug af golfbiler af forskellige størrelser, og din virksomhed kan med stor sandsynlighed også bruge en eller flere golfbiler til arbejdsbrug.

Hvis din virksomhed har haft på tale at anskaffe et køretøj, der kan bruges i arbejdsøjemed, enten til at transportere personer, materialer eller som transportmiddel mellem kortere distancer, så kan det være, at I skal erhverve jer en eller flere golfbiler. 

Men hvad kan man bruge sådan en golfbil til? Hvilke slags kan man få, og hvad kan de i øvrigt holde til at slæbe på? Det kommer denne artikel nærmere ind på. 

Hvad er en golfbil? Og hvordan kan man bruge dem som arbejdsbil?
En golfbil er et mindre køretøj, der kan køre omtrent 30 km/t, og som har plads til at transportere personer på kortere distancer. Golfbilerne fra Italcar.dk har desuden et alulad bagpå, som yderligere kan transportere arbejdsmaterialer rundt, så man kan skåne ryggen og leddene. 

Kroppen lider stor last når man selv bærer rundt på materialer, og hvis man eksempelvis arbejder på en byggeplads, hvor mange materialer skal flyttes adskillige gange om dagen, så bliver kroppen hurtigere medtaget af de mange tunge løft. Her kan en golfbil afhjælpe denne udfordring, idet den kan trække det tunge læs.

Flere erhverv kan få glæde af en golfbil
Det er ikke kun på byggepladsen, at man kan få glæde af en golfbil. Mange erhverv har behov for at fragte deres medarbejdere eller kunder rundt på større arealer, og her er en lille el arbejdsbil fra Italcar ret ideel. 

Her kan bilens alulad benyttes til at transportere varer eller medbragt bagage på, og man slipper dermed for at sidde med disse på køreturen. 

Arbejdsbiler til private og erhverv
Det er ikke kun virksomheder, som kan få brug for en golfbil. Private, som bor på en stor grund, kan også få stor glæde af en golfbil, dette er dog mere tiltænkt til hobbybrug.

Derudover kan landmanden også få brug for en golfbil som arbejdsbil, når der skal flyttes rundt på foder eller redskaber i det daglige arbejde. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094