23948sdkhjf

Seminar: vPower – kontaktløs strøm

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nord Tech Industrisystemer A/S

Bliv klogere på kontaktløs strøm, når vi den 5. oktober kl. 10, sammen med Vahle afholder et seminar på HI messen. Du vil få de tekniske detaljer og høre om brugen af systemet i praksis.

Tænk at kunne overføre strøm kontaktløst i våde og støvede miljøer og dermed slippe for ledninger, der går i stykker og kortslutninger og produktionsstop – det lyder godt ikke?

Det er nu muligt med Vahles systemer CPS og vPower og tirsdag den 5. oktober dykker vi ned i teknikken sammen med en repræsentant for Vahle.

Systemerne kan bl.a. kontaktløst overføre effekter fra 150W/24VDC helt op til 45 kW/400VAC og har sine fordele i forhold til traditionelle forsyningsformer, hvor der er meget vådt i forbindelse med rengøring, og hvor maskiner bevæger sig meget hurtigt. Desuden er der minimale vedligeholdelsesudgifter, da der ingen fysisk kontakt er.

Vahle har leveret løsninger indenfor fødevareindustrien, TV produktion, bagage-håndtering og andre industrier. Lokalt i Danmark har vi systemer kørende indenfor dyrefoder og betonindustrien.

Kom og bliv inspireret til netop din løsning.

Se mere og tilmeld dig her: https://nordtech.dk/tilmeldingsside/

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nord Tech Industrisystemer A/S

TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Danmark
Nord Tech Industrisystemer A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093