23948sdkhjf

Outdoor huse til pladskritiske applikationer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Phoenix Contact A/S

Nye outdoor huse med en installationsdybde på 80 mm udvider programmet af ECS outdoor huse fra Phoenix Contact. Det smalle design muliggør dimensioner for komponenten, der er 75% mere kompakte.

Nye outdoor huse med en installationsdybde på 80 mm udvider programmet af ECS outdoor huse fra Phoenix Contact. Det smalle design muliggør dimensioner for komponenten, der er 75% mere kompakte. De er dermed særligt egnede til pladskritiske applikationer som f.eks. sensorteknologi til specialkøretøjer. Med gennemtestet komponenttilslutningsteknologi kan skræddersyede interfaces til signaler, data og effekt realiseres. 

Husene, som er fremstillet af UV-stabiliseret polykarbonat kunststof (UL94-V0), er designet i kapslingsklasse IP69 og er egnet til et bredt temperaturområde på -40°C til +100°C. Udover den nye variant fås husene også med en installationsdybde på 109 mm og 169 mm. En valgfri trykudligningsmembran sikrer et højt niveau af luftudskiftning, hvilket øger levetiden for elektronikken inde i huset. Husdelene kan forsegles sikkert for at beskytte elektronikken mod uautoriseret adgang.
 

 Mere om elektronikhuse

 Medlemsnyhed

Indrykket af
Phoenix Contact A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Danmark
Phoenix Contact A/S

Send til en kollega

0.078