23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Luftrenser af høj kvalitet til messer, hoteller, konferencer

Institute for Ventilation and Refrigeration Technology - ILK Dresden bekræfter, at sasoo reducerer virusbelastningen i et rum med 90% på kun 20 minutter.

Stilfuld og let at bruge: Sæt stikket i, tryk på On og start derefter - luftrensning er i gang
Sasoo er en luftrenser af høj kvalitet, der renser luften i rummet fra virus, bakterier, fint støv, pollen, aerosoler og partikler helt ned i nanoskalaen. Luftrenser Sasoo renser 99,995% og kan klare et rum på op til 100 m2. Producenten har ikke kun investeret i kvaliteten af ​​høj kvalitet indeni, men også investeret i designet, så luftrenseren kan placeres i offentlige lokaler. Sasoo optar kun et område på cirka 0,25 m2, det er stille med et lydniveau på kun 52 decibel, hvilket kan sammenlignes med et normalt samtale. 

Luftrenser Sasoo kan også fås med andre farver og udskrifter på forsiden til dem, der ønsker at få luftrenseren  tilpasset sin design på for eksempel messer, fitnesscenter, events, hotel eller hvis du for eksempel vil have Sasoo i din stand, kan du få dit logo trykt på fronten.

Institute for Ventilation and Refrigeration Technology - ILK Dresden bekræfter, at sasoo reducerer virusbelastningen i et rum med 90% på kun 20 minutter.

Sasoo luftrenser har et HEPA H14 filter, der på en meget effektiv og sikker måde filtrerer og adskiller mikroorganismer og andre partikler helt ned til nanoskalaen, såsom vira og bakterier. Et HEPA H14 -filter har en lang levetid og behøver ikke udskiftes særlig ofte, hvilket betyder, at sasoo heller ikke skal vedligeholdes særlig ofte, filterudskiftning bør finde sted hvert andet år. Filterskift foretages ved at fjerne den mættede filterkassette og derefter indsætte den nye filterkassette - færdig.

Teknisk information om Sasoo luftrenser
Filtersystem: HEPA H14 og aktivt kulfilter
Nominel kapacitet: 1000m3 / t
750W - 230V - 4A - 50Hz
Dimensioner: H1750xW600xH600mm
Vægt: 90

Den større version af luftrenser Sasoo er fremragende til
Messer
Hoteller og konferencefaciliteter
Byret, kommune og andre offentlige lokaler
Åbent kontorlandskab
Lægecentre
Gym og fitness
Restauranter og spisestuer
Kantine
Skoler, universiteter og førskoler
Plejehjem
Venteværelse
Sundhedscenter
Butikker
Museer og andre kulturelle steder

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047