23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye power moduler til ladeinfrastruktur

Med de nye DC lynopladningsmoduler, Charx power, tilbyder Phoenix Contact effektiv DC power elektronik til hurtige ladestationer.

Med de nye DC lynopladningsmoduler, Charx power, tilbyder Phoenix Contact effektiv DC power elektronik til hurtige ladestationer. De nye 30 kW moduler fås som AC/DC konvertere og DC/DC konvertere. De kan installeres direkte i ladestationen og leverer en stabil strømforsyning til opladning af elbiler. Med deres 19” standarddimensioner og Push-Lock og T-LOX lyntilslutningsteknologi står de for hurtig installation og vedligeholdelse.
 
Med en effektivitet på mere 95%, en høj effekttæthed og et innovativt design resulterer i økonomisk og pladsbesparende drift. DC lynopladningsmodulerne har et CAN bus interface og overholder alle europæiske sikkerhedsstandarder og EMC standarder. Modulerne er galvanisk isolerede og kan forbindes med hinanden. Det gør det muligt at konfigurere ladeparken fleksibelt med skalérbare opladningskapaciteter til opladning af elektriske biler.

Mere om Charx

 

 

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

MG
Mette Gross
Marketingkoordinator
mgross@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.047